Přenese se Kristelová přes tohle? Pavel Novotný se jí drsně vysmál!

Pavel Novotný 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. května 2019 16:56 | Aktualizováno: 11. května 2019 4:58

Další porážka v boji za spravedlnost určitě nepotěšila Kateřinu Kristelovou a jejího partnera Tomáše Řepku. Radost však dozajista udělala bývalému bulvárnímu novináři Pavlu Novotnému, který poslal úředníkovi z přestupkové komise děkovný dopis.

Jak jsme včera informovali, Kateřina Kristelová neuspěla u přestupkové komise, kde se domáhala potrestání ženy, která ji a jejího partnera Tomáše Řepku urážela na sociální síti. Neuniklo to ani bývalému bulvárnímu novináři a starostovi pražských Řeporyjí Pavlu Novotnému, který je na Kristelovou tak trochu vysazený.

Z městského úřadu proto poslal obdivný dopis úředníkovi, který o celé věci rozhodoval. Jako starosta prý dobře ví, jak složité řešení přestupků je. Jak ale sám uvedl, v Řeporyjích jsou ve srovnání s kauzou „Cucek a Ohař vs. Svět“ žabaři. „Dovolte mi, abych Vám vyjádřil respekt za to, jak statečně jste se držel,“ píše Novotný.

Znění celého dopisu, v němž Kristelovou označuje za „českou Viktorii Beckham“ a Řepku za „Krále Prahy“, zveřejnil Novotný na Twitteru. Z případu by podle jeho slov zešílela i televizní soudkyně Barbara, která by se prý „vůli Cucku podvolila, podělala se“.

https://t.co/ukxWK0fuoe pic.twitter.com/TUYfYowd4l

— Pavel Novotný (@PavelNovotnak) 9. května 2019

„Vy jste se nepodělal a rozhodoval jste nezávisle na jistotě doživotního strádání na okraji společnosti, nebude-li Kateřina spokojena s verdiktem. Jste frajer!“ skládá Novotný poklony úředníkovi z městské části Praha 15.

Pro pana Čápa si dokonce připravil malý dárek. „Dovoluji si Vám zaslat čokoládu na nervy do dalších střetů s šílenci a knihu o naší MČ, jejíž úředníci k Vám vzhlíží!“ vzkazuje Novotný, který připojil také pozvání k návštěvě městského úřadu v Řeporyjích.

Témata: Pavel Novotný Kateřina Kristelová