Lucie Vondráčková plní fotoalbum: Na Montreal zbudou jen vzpomínky!

Lucie Vondráčková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. května 2019 15:48

Už jen posledních pár týdnů v kanadském Montrealu čeká Lucii Vondráčkovou. Zdá se, že herečka a zpěvačka si to tam tak zamilovala, že na to nechce nikdy zapomenout. Proto se její Instagram plní snímky z města, jako kdyby měl jednou suplovat rodinné fotoalbum.

Povážlivě se krátí čas, který může Lucie Vondráčková se svými syny strávit v zámoří, kam se původně přestěhovala za manželem Tomášem Plekancem, který v dresu kanadského Montrealu dlouhé roky hrál hokej. Zatímco on už je nastálo zpátky v Česku, pro Lucku je město na Řece svatého Vavřince alespoň do léta domovem.

Pak se i ona musí s dětmi vrátit do Česka a na Montreal jí zbudou jen vzpomínky. A fotky, kterými v posledních týdnech plní svůj instagramový profil. Naposledy jej aktualizovala včera, kdy vystoupala na 233 metrů vysoký kopec v katastru města. Přitom se nezapomněla pochlubit vrcholovou fotkou.

„Nejvyšší bod Montrealu...Mount Royal...“ napsala Vondráčková v doprovodném textu a připojila lekci z historie nevelkého kopce. „125 mil let zpátky to byla aktivní sopka. Takže se jí říká ‚extinct volcano‛,“ vysvětlila svým fanouškům na Instagramu.

Herečka a zpěvačka si posvítila také na místní zvířenu. „Žijí tu mývalové, lišky, tisíce veverek co vám skáčou až do baťohu, tchoři ( jsou nesmírně roztomilí ...dokud...ehm...)“ zavtipkovala. „A je tu krásný výhled na celé město z cihel postavené ( s výjimkou mrakodrapů). Poprvé se na horu vypravil jistý pan Cartier v roce 1535. No a my si tu teď fotíme…,“ dodala Vondráčková.

Už v předchozích týdnech přitom Lucie zveřejnila spoustu fotek z prosluněného Montrealu, vypadá to tedy, že se jí podaří rodinné fotoalbum náležitě zaplnit. Jen bacha, aby při pořizování snímků nenarazila na manžela Tomáše Plekance, který se podle všeho před několika dny do Kanady rovněž vydal.

Témata: Lucie Vondráčková