Zoufalá Agáta Prachařová! Fanoušky prosí o pomoc!

Agáta Prachařová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. května 2019 13:40 | Aktualizováno: 11. května 2019 11:19

Agáta Prachařová si neví rady, a tak o jednu požádala fanoušky. O vztahovou poradnu překvapivě nešlo, Agátu zajímalo, jaké opalovací krémy lidé používají. Pročpak se na to ptala? Dcera herečky Veroniky Žilkové si zoufale přeje vyrazit k moři, důvod se tedy zdá být jasný.

Agáta Prachařová musí mít v posledních týdnech pocit, že se proti ní všechno spiklo. Nejprve hloupým vtipem o rozchodu rozpoutala manželskou krizi s Jakubem, klidu si však moc neužila ani poté, co se situace relativně uklidnila.

Do její domácnosti totiž ve velkém dorazily nemoci. Roční dceru Miu postihly vysoké horečky nad 39 stupňů, sedmiletého Kryšpína trápí nachlazení a samotnou Agátu pak zánět středního ucha. S dětmi musela dokonce na pohotovost.

„Už by to chtělo moře,“ posteskla si v tu chvíli na Instagramu. Další indicii, že se k moři opravdu chystá, poskytla včera, když se na sociální síti dotazovala svých fanoušků. „Jaký opalováky používáte nejraději na děti?“ ptala se lidí, kteří ochotně odpovídali. Reakcí bylo tolik, že snad nemohl chybět jediný opalovací krém, který je na tuzemském trhu k sehnání.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Jaky opalovaky pouzivate nejradeji na deti? #diky #imamanadvecimuzemitdotaz #

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Kvě 9, 2019 v 6:25 PDT

Ostatně není to poprvé, co Agáta během posledních týdnů naznačila, že se chystá k moři. Mluvila o tom už koncem dubna, ačkoliv slovo „moře“ tehdy přímo nepadlo. „Chci na měsíc letět do Izraele,“ prozradila tenkrát Blesku. Každý, kdo měl v životě v ruce glóbus, ví, že Izrael je přímořská země.

Ovšem Agátu Prachařovou tam táhne ještě jiná věc. Její maminka Veronika Žilková tam žije se svým manželem, velvyslancem Martinem Stropnickým. Agáta v ní logicky vidí velkou oporu, která by jí ve složitém období mohla zásadně pomoct. Obzvlášť když Jakub zase zmizel, ačkoliv údajně jen na čtrnáctidenní natáčení pohádky.

Témata: Agáta Hanychová