Další oběť krize u Prachařových! Kam utíká Dana Batulková?

Dana Batulková 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. května 2019 11:40

I Dana Batulková chvílemi jistým způsobem figurovala v manželské krizi svého syna Jakuba Prachaře a jeho manželky Agáty. Ona sama má jednoduchý recept, jak se zbavit stresu, který může taková krize přivodit. Ve volném času holduje svému nejoblíbenějšímu hobby.

Když vypukla krize ve vztahu manželů Prachařových, Dana Batulková možná cítila vinu za chování syna Jakuba. Fotografové ji zachytili, jak se Agátě snaží být všemocně nápomocná, apelovat na svého potomka, aby se vrátil, však podle dostupných informací odmítala. Čas na výpomoc přitom evidentně musela hledat, kde se dalo.

„Když mi vyjde volný den, tak se raduju,“ svěřila se oblíbená herečka serveru Super.cz. Ve volném čase je její dlouholetou vášní zahradničení. „Na zahradě je na jaře totiž spousta práce. Můžu si to tam užít a ta vložená energie jde vidět a to mě hrozně baví,“ vysvětluje.

Matka Jakuba Prachaře je s přírodou spjatá odmalička. „Vyrůstala jsem na vesnici. V době, kdy se sekaly louky, tam byla spousta motýlů, které člověk už vůbec neuvidí,“ říká Dana, která měla možnost být kmotrou na výstavě exotických motýlů v tropickém skleníku Fata Morgana v pražské botanické zahradě.

Pečlivá zahradnice k sobě motýli přivolat dokáže, i když jich ubývá. „ Já je pořád na zahradě mám. Mám tam motýlí keř, jmenuje se buddleia, na který se z dálky slétají nejrůznější motýli, které člověk často nevidí,“ pochlubila se Batulková, které v zahradničení nebrání ani silná pylová alergie.

Zdali se populární herečka stále zajímá o vztah svého syna, není jasné, víme však, že Agáta Prachařová by momentálně určitě nějakou tu pomocnou ruku uvítala. Dceru herečky Veroniky Žilkové spolu s dětmi totiž začaly pronásledovat všelijaké zdravotní problémy, Agáta je přitom na všechno úplně sama.

Témata: Dana Batulková