Karel Gott se změnil! Takhle jste ho ještě neviděli!

Karel Gott 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. května 2019 10:06 | Aktualizováno: 10. května 2019 22:04

Starosti hodil stranou a snaží se jít s dobou. Ve středu si Karel Gott založil oficiální instagramový profil, který však už napadli hackeři, už předtím prodělal zajímavou změnu image. Mladý kadeřník mu totiž udělal nový účes.

Legendární zpěvák Karel Gott má v posledních týdnech spoustu starostí: zdravotní problémy, tření v rodině, které způsobila neúčast dcery Dominiky na natáčení dokumentu k mistrovým letním osmdesátinám, nebo ukradený instagramový účet, na kterém mnohonásobný Zlatý slavík stihl své fanoušky pouze přivítat.

Udělal to prostřednictvím videa, které mohly zhlédnout tisíce lidí. Tolik sledujících totiž Gott během pouhých pár hodin nasbíral. Mnohé z nich zaujala změna image, kterou populární zpěvák evidentně prošel.

Zatímco v minulých týdnech byl podle deníku Aha! následkem zánětů dýchacích cest a těžké alergie zarostlý, neoholený a celkově neupravený, teď mu to opět moc sluší. Pátrání nás zavedlo k pětadvacetiletému kadeřníkovi Danu Paškovi, který se na Instagramu pochlubil tím, že se na změně vzhledu legendárního zpěváka podílel.

Pašek nejprve na sociální síti zavtipkoval, že jde o kolegu z práce. Pak ale kápl božskou. „Myslím si, že se všichni shodneme, že vypadá nadmíru skvěle. Je mi neskutečnou ctí starat se o Karla Gotta. Vážím si toho, že nás cesty spojily! Ty zážitky, věci a příběhy jsou nezapomenutelné, životní...!“ píše mladý kadeřník.

Nejen Instagram, i tohle je tedy pádný důkaz, že Gott dokáže jít na prahu osmdesátky s dobou. Pašek se totiž dle profilu na sociální síti stará především o umělce, kteří jsou o několik generací mladší. Na jeho účtu najdete fotografie Bena Cristovaa nebo Mikolase Josefa, ale také třeba tenisty Tomáše Berdycha.

Témata: Karel Gott