Rychtář má vzkaz pro Andreu Pomeje. Je to drsné!

Josef Rychtář 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. května 2019 9:25 | Aktualizováno: 10. května 2019 13:29

Z úst Josefa Rychtáře už přistála na adrese dýdžejky Andrey Pomeje řada urážek. Poté, co se vdovec pustil do manželčina syna Artura Štaidla, řekla si Andrea, že už toho má dost a podá na něj žalobu. Zdá se však, že Rychtář si z toho nic nedělá.

Automat na urážky. Právě tak by mohli někteří lidé označovat Josefa Rychtáře, vdovce po zpěvačce Ivetě Bartošové. Ta byla svého času vdaná za herce Jiřího Pomeje, který si po jejich rozvodu našel dýdžejku Andreu. I ona dobře ví, co je Rychtář zač, protože se také stala terčem jeho urážek.

Stalo se tak ve chvíli, kdy Jiří Pomeje podlehl rakovině. Rychtář Andreu obvinil z toho, že manžela opustila v nejtěžší chvíli, označil ji mimo jiné za „nulu živící se rozkrokem“, použil však i vulgárnější výrazy.

Už tehdy mu manželka Pomejeho vyhrožovala žalobou, pohár trpělivosti však definitivně přetekl až nedávno, když se vdovec pustil do syna Ivety Bartošové Artura Štaidla. Tomu přes média vzkazoval, že nepochopí, proč se nepřišel s maminkou rozloučit, místo toho šel podle Rychtáře do školy „vysmátej, vychechtanej, v džínách, s řetězem u pasu“.

Pro takové chování už Andrea Pomeje postrádala pochopení úplně. Zlostně konstatovala, že už se na Rychtáře nemůže koukat, proto už to tentokrát doopravdy „spustí“. Měla přitom na mysli výše zmiňovanou žalobu. „Tohle si nikdo k nikomu nesmí dovolovat!“ vzkázala mu rezolutně.

Rychtář si to však k srdci nevzal a s vervou sobě vlastní se do ní opět pustil. „Myslím si, že to, co udělala Jirkovi, je nemravné. Jirka zemřel sám, potom se uzavřel. Myslím si, že tohle by partnerka neměla udělat. Jak se chová po smrti Jirky, je nevhodné,“ řekl vdovec serveru eXtra.cz.

Co přesně měl na mysli? „Nafotila nějaké nahé fotky, a to nedělá dobré jméno Jirkovi, nakonec ani jí, a já ji osobně mám u zadku…“ nebral si Rychtář servítky a dodal: „A je také dobré si uvědomit, že nebýt Jirky Pomeje, nikdo ji nezná.“ Pokud se ti dva nakonec setkají u soudu, žádná idyla to rozhodně nebude.

Témata: Josef Rychtář Andrea Pomeje