Princ Harry opustil Meghan! Všechno je možné, řekl při té příležitosti!

Princ Harry 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. května 2019 19:10

Od narození nejmladšího člena britské královské rodiny Archieho Harrisona uplynuly jen tři dny a princ Harry už opustil svou ženu Meghan. Udělal to kvůli dobročinné činnosti, vyrazil totiž na sportovní soutěž pro válečné veterány, kterou sám založil.

V pondělí se mu narodil prvorozený syn, včera jej spolu se svou manželkou představil veřejnosti a prozradil, jak se jmenuje. Dnes už je princ Harry v tahu. Vyrazil totiž na zahájení her The Invictus Games 2020 v nizozemském Haagu.

Jde o mezinárodní sportovní soutěž pro zraněné válečné veterány. Akci založil sám princ Harry, poprvé se hry Invictus uskutečnily v roce 2014. Pátý ročník se odehraje příští rok v Holandsku.

„Sport má sílu pomoct lidem fyzicky i psychicky,“ napsal Harry při té příležitosti na instagramovém profilu. Pro postižené soutěžící pak měl jediný vzkaz. „Už jste nám všem dokázali, že všechno je možné,“ dodal vévoda ze Sussexu.

Příspěvek na sociální síti doprovází trojice fotografií. Na jedné princ Harry debatuje s postiženými sportovci, na další sám sportuje. V Nizozemsku totiž nasedl na kola a absolvoval krátkou vyjížďku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal), Kvě 9, 2019 v 7:30 PDT

Nejvíce však pobavil prostřední ze tří snímků. I v Nizozemsku totiž zaznamenali, že se z Harryho stal pyšný otec, proto jej obdarovali slušivým oblečkem s nápisem „Invictus Games“ pro jeho syna Archieho.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor