Kristelová utrpěla porážku: Urážky zůstanou bez trestu!

Kateřina Kristelová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. května 2019 15:49

Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka zase nedokázali najít společnou řeč se zákonem. Tentokráte sice stáli na straně poškozených, ovšem vítězství z toho opět není. Urážky jisté paní totiž jedna z pražských městských částí jako přestupek nevyhodnotila.

Přítelkyně nedávno odsouzeného bývalého fotbalového reprezentanta Tomáše Řepky Kateřina Kristelová se se zlou potázala. Před přestupovou komisi jedné z pražských městských částí totiž popohnala ženu, která jí údajně urazila. Členové komise ale byli jiného názoru.

Jistá Kateřina Gabrielová použila směrem k moderátorce a jejímu partnerovi výrazy jako „plastová držka, blbá, ožralá, chemlonový cucek, ohař či bezzubej vyhublej čokl“. Přidělala si tím nevídané starosti, jelikož Kristelová si to nenechala líbit.

Podle informací serveru Expres ale na Úřadu městské části Praha 15 nepochodila, jelikož nedošlo ke shodě, že by se mělo jednat o přestupek. Kristelová přitom hrdinsky tvrdila, že bude trvat na nejvyšším možném trestu. Toho se ale nedočkala, řízení bylo zastaveno.

„S tímhle nemá smysl někam chodit. Mohla mít klid. Takhle se toho cucku už nezbaví,“ konstatuje pro Expres známá právnička Klára Long Slámová. Má vlastně pravdu, jelikož označení „cucek“ už stačilo zlidovět.

Slámová pak vytáhla ještě jedno nelichotivé srovnání. „Bude na tom navždy stejně – jako Pitomio,“ dodala právnička, kterou si všichni pamatují jako advokátku Jiřího Kajínka. Konflikty se zákonem zkrátka Řepka s Kristelovou prohrávají na celé čáře.

Témata: Kateřina Kristelová