Tajný porod! Ewa Farna zase všechny převezla?

Ewa Farna 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. května 2019 14:44 | Aktualizováno: 10. května 2019 22:04

Stala se z Ewy Farne úplná tajnůstkářka? Podle některých spekulací se jí po svatbě podařilo utajit i porod, ke kterému mělo dojít v zahraničí. Zpěvačka má přitom už příští týden stát znovu na pódiu.

Nejsledovanější porod roku je za námi. Vévodkyně Meghan v pondělí porodila princi Harrymu syna, Ewa Farna to mohla využít jako dobrou kouřovou clonu. Podle spekulací některých fanoušků už totiž oblíbená zpěvačka porodila.

To by už snad ani nemohlo nikoho překvapit, protože se jí na poměry známých tváří dařilo relativně dlouho tajit i svatbu. Až po pár dnech to tehdy oznámila prostřednictvím profilu na sociální síti. „Před pár dny jsme se s mým Martinem vzali a prožili nejkrásnější den našeho života. Po čtyřech letech vztahu a devítiletém přátelství v kapele. Co víc dodat. Milujte se,“ napsala tenkrát.

Spekulace se opírají o to, že poslední informace o těhotné zpěvačce pochází z Rakouska, kde si užívala klidu na břehu horského jezera. Právě tam měla Farna podle některých lidí porodit, jiní zase tvrdí, že se tak mohlo stát v Polsku, k němuž má zpěvačka velmi blízko.

Už za pár dní, konkrétně 14. května, má však Ewa v rámci nynějšího turné naplánovanou další zastávku v Plzně. Dnes ostatně na sociální síti sdílela několik videí ze zkoušky na chystané vystoupení, z nichž to vypadá, že dítě ještě na svět nepřišlo.

Na Instagramu však včera sdílela následující motto. „Je zhola nesmysl se ptát, zda má život smysl. Má takový, jaký mu sami dáme,“ napsala Farna. Chlapec, který přijde na svět co nevidět, určitě takovým smyslem života bude.

Témata: Ewa Farna