ŠOK pro Karla Gotta! Proč tak rychle zmizel z Instagramu?

Karel Gott 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. května 2019 13:53

Fanoušci zpěváka Karla Gotta se ve středu zaradoval. Legendární zpěvák si založil svůj vlastní účet na Instagramu! Jenže radost vydržela jen pár hodin – pak celá stránka zmizela!

Prví Gottův příspěvek na Instagramu bylo video se vzkazem pro fanoušky. „Milí příznivci, vítejte na mém prvním a jediném instagramovém účtu. Váš Karel,“ vzkázal. Za pouhých pár hodin měl tisíce sledujících. Pomohl tomu i fakt, že jeho profil propagoval i Leoš Mareš.

Jenže radost z Karla Gotta na Instagramu dlouho nevydržela, za pár hodin totiž účet zmizel! Že by si zpěvák vše rozmyslel? Ale kdeže, na vině jsou zřejmě hackeři. To, že účet zmizel, totiž zaskočilo i mnohonásobného slavíka!

Zpěvákova mluvčí potvrdila, že účet, který byl založen ve středu kolem poledne, opravdu patřil Karlu Gottovi a měl asi 30 tisíc followerů. „Krátce před 20. hodinou byl zřejmě profil pana Gotta napaden hackery, jelikož ani on sám se k němu nemůže dostat,“ prozradila pro Super.cz Gottova mluvčí Aneta Stolzová.

Je tedy možné, že se teď profil někdo snaží zneužít ve svůj prospěch! To ale není jediný problém, se kterým se Karel Gott setkal! „Pana Gotta velmi zaráží, že v průběhu večera někdo cizí založil další profily Karla Gotta, které se tváří jako oficiální,“ varuje.

Teď se zpěvák a jeho tým pokoušejí vše vyřešit, Karel Gott pak bude o svém jediném oficiálním profilu na Instagramu informovat prostřednictvím svého Facebooku. I tam dnes zpěvák své příspěvky vkládá.

Na facebooku se Gott naposledy pochlubil písní Srdce nehasnou, kterou nazpíval spolu se svou dcerou Charlotte Ellou. Navíc tam sdílí aktuální informace, fotky z koncertů a další věci, které fanoušky zajímají! A nám nezbývá než doufat, že mistr na Instagram brzy zase vrátí!

Témata: Karel Gott Instagram Hackeři