Dáda Patrasová jde do léčebny!

Dagmar Patrasová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. května 2019 12:40

Dagmar Patrasová míří do bohnické léčebny! Žádnou šokující novinku v tom však nehledejte, vystoupí tam totiž na předem plánovaném vystoupení v rámci úspěšného festivalu Mezi ploty. Dáda už se tam moc těší.

S Dádou Patrasovou se stále táhne incident z konce loňského roku, kdy zavinila dopravní nehodu. K bouračce došlo 26. prosince a podle některých médií byla herečka pod vlivem alkoholu. Ona sama se hájila, že před usednutím za volant nepila, věřil jí to ale málokdo.

Přesto mnoho lidí překvapila informace, že má Dagmar Patrasová namířeno do léčebny. Nikoliv však kvůli hospitalizaci, ale pracovně. O víkendu 25. a 26. května se totiž v areálu bohnické léčebny uskuteční další ročník tradičního festivalu Mezi ploty.

Na seznamu účinkujících figuruje i jméno Patrasové, která už se do Bohnic moc těší. „Vystupuji tam moc ráda, protože v publiku jsou rodiny s dětmi, to jsou nejlepší diváci,“ řekla Blesku herečka, která na festivalu v léčebně chybí jen sporadicky. Ten se přitom letos koná už po sedmadvacáté.

Patrasová dorazí vždy, když nemá domluvenou jinou práci. „Mám to tam ráda,“ nechala se slyšet. Dáda se na pódiu objeví v sobotu v 16:15 na Rodinné hudební scéně a půjde o její první pořádné vystoupení od prosincové nehody.

Program však uspokojí i diváky, kteří herečku v lásce nemají. Za dva dny se v areálu vystřídá 160 umělců, k hlavním tvářím letošního ročníku patří písničkář Tomáš Klus, zpěvačka Bára Poláková nebo kapely Divokej Bill a Wohnout.

Témata: Dagmar Patrasová