Karel Gott je na Instagramu! Uvedl se nádherným vzkazem!

Karel Gott 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. května 2019 18:40

Pár dní poté, co on uvedl svou Charlotte dojemným duetem do světa hudby, to Karlu Gottovi jeho dcera oplatila. Přivítala ho totiž na sociální síti Instagram, kde si mnohonásobný Zlatý slavík založil profil. A fanouškům hned přichystal nádherný vzkaz.

Legendární zpěvák Karel Gott dnes poskytl další důkaz, že rozhodně nepatří do starého železa, ale naopak dokáže jít s dobou. Ve sváteční den, který je součástí kalendáře kratší dobu, než kolik je Gottovi let, si totiž založil profil na sociální síti Instagram.

Ihned také zveřejnil první video, které uvedl následujícími slovy. „Milí příznivci, vítejte na mém prvním a jediném instagramovém účtu. Váš Karel,“ vzkázal fanouškům, kterých má za pouhých par hodin už více než 15 tisíc.

„Vážení a milí příznivci, vítám vás na svém prvním a oficiálním instagramovém účtu,“ začal se šarmem sobě vlastním říkat Gott do kamery. Fanouškům pak dal naději, že se o něm budou dozvídat nové věci častěji, než bylo do dnešního dne běžné.

„Mějte se krásně, v tento hezký sváteční den, oslavte ho každý po svém, a těším se na vás, že se teď víckrát budeme vidět,“ dodává dobře naladěný Gott ve svém prvním instagramovém videu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karel Gott (@karelgott_official), Kvě 8, 2019 v 5:35 PDT

Sám zatím na Instagramu sleduje jen čtyři lidi: Terezu Maxovou, Leoše Mareše a své dcery Nelly a Charlotte, se kterou před nedávnem nazpíval dojemný duet Srdce nehasnou. Právě Charlotte tatínka na této sociální síti přivítala. „Vítej na instagramu, tati,“ napsala a připojila srdíčko.

Témata: Karel Gott Charlotte Gottová