Tomáš Plekanec je v Kanadě a chce vidět děti! Jak to dopadne?

Tomáš Plekanec 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. května 2019 15:28

Hokejista Tomáš Plekanec odletěl do Kanady, kde ještě stále žije jeho manželka Lucie Vondráčková, s níž jsou poslední dobou v kontaktu především prostřednictvím právníků. Chce se snad sportovec setkat se svými dětmi dřív než v létě?

Předpokládalo se, že manželé Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec se na stejném kontinentě znovu sejdou až letos v létě, až se herečka a zpěvačka vrátí spolu se syny do České republiky. Úspěšný hokejový reprezentant však měl jiné plány.

Po konci klubové hokejové sezóny odmítl udici z národního týmu, který se tou dobou připravoval na mistrovství světa, které v pátek začíná v Bratislavě, setrval pouze na pražskou tenisovou rozlučku současné přítelkyně Lucie Šafářové a hned poté si to namířil zpátky za oceán, kde strávil velkou část svého života.

„Počasí tomu neodpovídá, ale hokejové léto začíná…,“ napsal Plekanec na Instagramu a příspěvek doplnil o panoramatickou fotografii Montrealu. Spolu s názvem kanadského města se pak mezi hashtagy objevilo i slovo „děti“.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tomáš Plekanec (@tomasplekanecofficial), Kvě 6, 2019 v 6:51 PDT

Účel jeho cesty do Severní Ameriky se tedy zdá být jasný. Sám hokejista neskrývá, že se na cestu do Kanady hodně tešil. „Po úspěšné baráži, ideální program,“ dodal. Vypadá to tedy, že dojde i k setkání s Vondráčkovou, ačkoliv jsou mezi oběma manželi zřetelně napjaté vztahy.

Z reakcí fanoušků však lze usuzovat, že by si mnoho z nich přálo, aby se Plekanec s Vondráčkovou rozumně domluvili na smíru. Zdali k němu dojde, je však pouze a jen na nich. Výsledek se nejspíš jen tak nedozvíme.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková