NEUVĚŘITELNÝ ÚSPĚCH Lucie Vondráčkové! Po sérii propadáků se dočkala...

Lucie Vondráčková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. května 2019 11:40 | Aktualizováno: 8. května 2019 19:15

Pocit zadostiučinění teď dozajista cítí herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková. Film Beyond Her Lens, na jehož tvorbě se intenzivně podílela, totiž dosáhl na nečekaný úspěch, který samozřejmě potěšil i Lucii. Se svými pocity se svěřila na sociální síti.

Čas, který může strávit v Severní Americe, se Lucii Vondráčkové neúprosně krátí. Poslední týdny v Kanadě si snaží užívat, k čemuž určitě přispěje i nečekaný úspěch jejího posledního filmu Beyond Her Lens, který získal dvě prestižní ocenění ve světové metropoli kinematografie Los Angeles.

„Best picture na LAFA festivalu,“ pochlubila se česká herečka a zpěvačka na Instagramu a pogratulovala režisérce snímku Tereze Hirsch. Sama Vondráčková si pak odnesla cenu v kategorii Inspirativní žena ve filmu.

„Děkuji vám moc všem za krásné gratulace k ceně za Beyond her lens. Doufám, že ten film bude úspěšný dál a dál. Takže děkuji moc, mám radost," pokračovala nadšená Vondráčková, kterou doslova zaplavily pozitivní reakce fanoušků.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial), Kvě 5, 2019 v 12:39 PDT

Jakou váhu mají zmíněné ceny? Oscar ani Zlatý glóbus to samozřejmě není, jde o soutěž, kam nezávislí scénáristé a režiséři z celého světa zasílají vlastní filmové výtvory. Oslovit Američany však nikdy není jednoduché.

Snímek Beyond Her Lens je volně inspirován reálným životním příběhem válečné fotografky Jany Andertové. Hlavní postavu Alex, která se vrací do Prahy po dlouhé době strávené v Iráku, ztvárnila právě Vondráčková. Tu paradoxně už za chvíli čeká návrat do české metropole rovněž.

Témata: Lucie Vondráčková