Dohra manželské krize? Agáta Prachařová se ztrácí před očima!

Agáta Prachařová 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. května 2019 8:48 | Aktualizováno: 8. května 2019 10:52

Agáta Prachařová se na sociální síti pochlubila, že po dlouhé době opět zhubla na vysněnou váhu. Mohla se na tom podepsat krize ve vztahu s manželem Jakubem, nebo je za tím něco úplně jiného?

Již včera jsme informovali, že Agáta Prachařová se minimálně snaží předstírat, že si užívá klidu s dětmi, zatímco její manžel Jakub údajně natáčí (a ještě nějakou dobu natáčet bude) pohádku v Brně. Jedna věc však možná přece jen úplně nehraje.

Dcera herečky Veroniky Žilkové totiž v posledních týdnech rapidně hubne, což může a nemusí být následek psychického vypětí, které jí v souvislosti s propíranou manželskou krizí doprovází.

„Po dlouhé době 53 kg…,“ pochlubila se Agáta v příběhu na svém instagramovém profilu. Pocitově to vypadalo tak, že je z dosažení této mety šťastná, nicméně na dálku se dá jen těžko soudit, kde je pravda.

Každopádně už před nějakou dobou Agáta zveřejnila jinou fotografii, ke které doplnila zajímavý komentář. „Asi bych se občas měla i najíst…,“ napsala tenkrát. Drastické diety jí ostatně z dob, kdy se jako někdejší účastnice Miss věnovala modelingu, nejsou úplně cizí.

Možná si jen chtěla zvýšit sebeúctu, loni totiž schytala drsnou kritiku poté, co se v plavkách ukázala na módní přehlídce. Modeling je ovšem mnohdy tak zvrácený svět, že snad není důvod si takovou kritiku brát k srdci. Doufejme, že se Agáta prostě jen chtěla vrátit do formy.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař