Olga Menzelová šokuje: Přála bych si, aby byl můj muž bohatší. Všechny nás živím!

Jiří Menzel s manželkou Olgou 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. května 2019 14:14 | Aktualizováno: 8. května 2019 9:53

Péče o nemocného člověka není nikdy snadná! Své o tom ví i manželka režiséra Jiřího Menzela (81) Olga (41)! I když o ní mnozí říkají, že se vdala jen z vypočítavosti, je to právě ona, kdo teď živí celou rodinu!

Olga Menzelová je v jednom kole. Na pražské Kampě před několika dny zahájila po roce práce novou výstavu. Jak sama říká, pracovat prostě musí! „Musím pracovat kvůli financím. Teď nás všechny vlastně živím jenom já,“ prozradila v rozhovoru pro pořad TOP STAR magazín.

Dříve si o ní prý lidé mysleli, že je zlatokopka. „Řada lidí si kdysi myslela, jak jsem vypočítavá, že jsem si vzala slavného a nepochybně bohatého pana režiséra… Tak on slavný je. Ale to druhé? Přála bych si, aby byl mnohem bohatší, protože by nám to teď usnadnilo situaci,“ posteskla si producentka, která se teď má co ohánět!

Mezi ní a jejím manželem čtyřicetiletý věkový rozdíl, nikdy prý ale nepřemýšlela nad tím, že by se o svého partnera v případě nutnosti nepostarala! „Když jsem si Jirku brala, v životě by mě nenapadlo, že ať se mezi námi stane cokoliv, nepostarám se o něj. Nebo že ho opustím, prostě se na něj vykašlu, když to bude potřebovat. Takže je to vlastně jeho výhoda, že si vzal mě,“ dodala se smíchem Olga.

A jak na tom dnes Jiří Menzel vlastně je? „Situace je pořád vážná. Jiří se neobejde bez intenzivní péče, téměř čtyřiadvacetihodinové. Jak to bude dál, mi nikdo neřekne. Ani lékaři. Ale je doma a je spokojený. Je na tom určitě lépe, domácí péče mu prospívá,“ tvrdí producentka.

Témata: Olga Menzelová Jiří Menzel