Dáda Patrasová se dočkala! Hádejte, kdo s ní oslavil narozeniny!

Dagmar Patrasová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. května 2019 14:48 | Aktualizováno: 8. května 2019 10:52

Alespoň dobří přátelé na ní nezapomněli. Herečka Dáda Patrasová se nakonec dočkala narozeninové oslavy, kterou jí příjemně překvapili lidé z jejího nejbližšího okolí. Dorazily i mnohé známé tváře.

Opakovaně se psalo, že herečka Dagmar Patrasová zůstala na své 63. narozeniny úplně sama. Manžel Felix a syn Felix vyrazili do USA, nakonec vyšlo najevo, že se mamince ve sváteční den přišla ukázat alespoň dcera Anička Slováčková. Šlo prý ale jen o letmé setkání a nic velkého se neuskutečnilo.

Dáda se ale nakonec v uplynulých dnech pochlubila na Instagramu fotografií i videem z oslavy s přáteli. Sama ale připustila, že s žádnou oslavou nepočítala. „Byl to pro mne šok, protože jsem oslavu vůbec nečekala. A mockrát děkuji,“ nechala se Patrasová slyšet podle Expresu.

Mezi gratulanty nechyběli manželé Jiří a Hana Krampolovi. Žena známého baviče přitom ještě před nedávnem neměla na podobné oslavy ani pomyšlení, jelikož byla po domnělém kolapsu hospitalizována v nemocnici. Teď už je však v naprostém pořádku a náladu tak mohla zlepšit nejen sobě, ale i šokované Patrasové.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni), Kvě 6, 2019 v 4:35 PDT

Pod instagramovým účtem, který sleduje už přes 37 tisíc lidí, dokonce dobře naladěná Patrasová odpovídala na dotazy fanoušků. Ty kupříkladu zajímalo, zdali je Jiří Krampol v soukromí tak zábavný jako na televizní obrazovce. „Více,“ odpověděla Dáda, z níž se pomalu stává internetová celebrita.

Důkazem může být i to, že její narozeninový příspěvek okomentoval youtuber a influencer Karel Kovář alias Kovy. „Každý den by měla být oslava. Oslava existence vašeho instagramu,“ napsal Dádě Kovy. Herečka však měla nepochybně radost především z opravdové narozeninové oslavy.

Témata: Dagmar Patrasová Jiří Krampol Hana Krampolová