Agáta Prachařová má konečně klid! A co Jakub?

Agáta Prachařová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. května 2019 13:29

Agáta Prachařová se dočkala, místo hysterie si v přírodě užívá klidu s dětmi, čím víc jich je, tím je to podle jejích slov lepší. Naopak Jakub, který údajně v Brně natáčí pohádku, se zdržuje jakýchkoliv reakcí. O mnoho moudřejší tedy týden po jeho dalším odjezdu z Prahy nejsme.

Zítra to bude týden, co se Jakub Prachař naposledy stavil doma ve vile v pražském Suchdole, aby si během pouhé hodiny sbalil všechny potřebné věci na čtrnáctidenní natáčení pohádky, na které podle slov manželky Agáty odjel do Brna.

Dcera herečky Veroniky Žilkové si přála, aby tu „zase nebyla hysterie“, což se jí částečně podařilo. Situace se alespoň na čas uklidnila, třeba Jakubův účet na Instagramu od té doby mlčí. To se nedá říct o profilu, který na stejné sociální síti spravuje Agáta, která zveřejňuje především fotky s dětmi. Po Jakubovi není ani vidu, ani slechu.

Kupříkladu o víkendu hledala Agáta s dětmi poklad kdesi v přírodě, už o den dříve si hashtagem „chill“ pochvalovala klid. „Čím víc dětí, tím líp,“ svěřila se na Instagramu dvojnásobná máma, která má s bývalým přítelem Mirkem Dopitou syna Kryšpína a s manželem Jakubem dceru Miu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Kvě 5, 2019 v 1:44 PDT

Agáta také nezapomněla pozvat fanoušky ke sledování svého pořadu Máma nad věcí. „S Kryšpínem a Kordulkou si připravíme šneky a koláčky z listového těsta. Jednoduché recepty, které dětem budou chutnat a zabavíte je v kuchyni s vámi,“ napsala v doprovodném komentáři.

Jak moc je Agáta nad věcí, co se manželské krize s Jakubem týče, můžeme jen odhadovat. Z vtipu o rozchodu, o kterém byla řeč původně, se však vyvinula poměrně dost dramatická situace. Pomůže hvězdnému páru nynější odloučení? Uvidíme již brzy.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař