První manželka Řepky promluvila: Jak to zvládne ve vězení?

Tomáš Řepka 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. května 2019 10:45 | Aktualizováno: 7. května 2019 15:06

Renáta Řepková prolomila mlčení a poprvé se s trochou sebezapření vyjádřila k životu někdejšího manžela Tomáše Řepky, který byl v uplynulém týdnu odsouzen k souhrnnému trestu 2 a půl roku odnětí svobody.

První manželka odsouzeného fotbalisty Tomáše Řepky Renáta podle Expresu nedávno vyzvala své instagramové followery, aby jí pokládali dotazy. Otázky na bývalého fotbalového reprezentanta, který byl naposledy viděn v Dánsku, samozřejmě nemohly chybět.

Však i Renáta je účastnicí jednoho ze soudních řízení s exmanželem, kterého žádá o vyplacení 2 a půl milionu korun na alimentech. Přestože není pochyb, že na Řepkovo chování nějaký názor má, udržela se a řekla, že tuto záležitost nebude komentovat.

Lidé se jí také ptali na to, zdali si po rozvodu s Řepkou našla nový vztah. Renáta odpověděla jen zamyšleným emotikonem. Z toho se dá opravdu jen těžko soudit, kde je pravda, protože matka dvou nejstarších Řepkových dětí Veroniky a Tommasa se roky drží v ústraní mediálního zájmu. Prakticky jedinou výjimkou byl rozhovor pro Blesk.

V něm se tehdy Renáta svěřila, že se domnívala, že majetek si s manželem při rozvodu rozdělí, přičemž ona by se spokojila s menší polovinou. Řepka jí místo toho sebral platební karty i přístup k účtům, takže neměla z čeho žít. Přesně tak se fotbalista odvděčil ženě, která se roky starala nejen o něj, ale především o jeho děti.

Před rozvodem mu také navrhla, aby dopředu složil do banky školné na dceřino studium na elitní škole, čímž by si snížil výživné. To se však nestalo. „Podle mě to dělá schválně. Nemám peníze, platím školné za děti také pozdě a dívají se na mě jako na dlužníka. Nedávno se mi manžel smál, že je zvědav, z čeho budu platit pojistky na děti a na auto. Ponížil mě a já nevím proč,“ konstatovala před lety pro Blesk.

Témata: Tomáš Řepka