České celebrity se válí smíchy: Známý herec se pochlubil starou fotkou a stojí to za to!

Václav Kopta vytáhl fotku z archivu 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. května 2019 13:59 | Aktualizováno: 7. května 2019 10:42

Fotky z archivu jsou občas zlo A občas nás hodně rozesmějí! To je případ snímku, který na svém instagramovém účtu zveřejnil známý český herec, moderátor a textař. Tak schválně, poznáte, o koho jde?

Ve filmu zazářil již v osmnácti letech rolí idealistického studenta ve filmu Sněženky a machři. Pak ale jako by se po něm slehla zem - z televize a filmu na dlouhý čas zmizel. Do povědomí veřejnosti se vrátil až po více jak dvaceti letech ve filmu Sněženky a machři po 25 letech, kde hrál již dospělého účastníka srazu bývalých studentů na horách.

Ano, zřejmě jste již poznali, že je řeč o herci a moderátorovi Václavu Koptovi. Skutečný návrat na obrazovky byl ovšem postupný. Na TV Nova vystupoval v pořadu Mr. GS, kde dělal hudební doprovod. Od roku 2014 hrál jednu z hlavních rolí v seriálu TV Nova Ulice. Později ze seriálu odešel.

Teď moderuje vlastní show na České televizi s názvem Koptashow. Měl také patřit k soutěžícím 9. řady pořadu StarDance. Bohužel se ještě před natáčením na jednom z tréninků zranil a musel odstoupit. 

Kopta je zároveň autorem textů pro řadu populárních zpěvaček např. Hana Zagorová, Marta Kubišová, Leona Machálková.

Jak Václav vypadal v době, když se neobjevoval v televizi? Pokud jste si tuto otázku kladli, odpověď na ni poskytl sám herec! Sáhl totiž do archivu a vylovil jeden opravdu tučný kousek!

„Archiv promluvil ...(Devadesátky),“ směje se nad vlastní fotkou Václav Kopta. A není zdaleka sám! Kromě fanoušků pobavil i řadu svých kolegů! Smíchy se - alespoň soudě dle hromady smajlíků – válela po zemi herečka Mahulena Bočanová.

Snímek dostal i herečku a moderátorku Terezu Kostkovou, která se s Václavem potkala třeba při Stardance! „Jeeeee,“ napsala pod fotku mladého Václava Kopty. „Pozor, ale to je velký,“ přidal se herec Radim Fiala. „A sakra,“ posteskl si herec Václav Neužil.

Řada fanoušků přiznala, že by známého herce a moderátora ani nepoznala! „Omlouvám se ....ale nejdříve jsem si myslela, že je to nějaký vekslák,“ smála se Denisa. „Policie pátrá...“ přidal se další fanoušků, který odkazoval na známý pořad, kde policie hledala pachatele trestních činů.

Legraci si z Kopty udělala i jeho dcera Františka. „Tak tohoto pána neznám...“ napsala pod fotku. Kopta se ale jen tak nenechal! „To je Tvůj tatínek a jeho 'polovous',“ směje se herec.

Témata: Václav Kopta