Nekončící trápení Evy Pilarové: Další operace!

Pilarová, Eva 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. května 2019 9:08

Ani v roce, kdy oslaví významné životní jubileum, se oblíbené zpěvačce Evě Pilarové nevyhýbají zdravotní potíže. Loni absolvovala operace po vážném úrazu, nyní ji čekají zákroky kvůli problémům s očima. Do nemocnice vyrazí už za pár dní.

Útrapy zpěvačky Evy Pilarové nekončí. Loni v létě utrpěla vážný úraz, po kterém musela absolvovat hned několik operací. Po náročné rehabilitaci se sice vrátila na pódia, ale postihly ji další zdravotní potíže. Teď vyšlo najevo, že bude muset pod kudlu opět.

„Musím na operaci s očima,“ prozradila Expresu devětasedmdesátiletá legenda tuzemské pop-music. Důvodem je zdravotní problém, který v průběhu života postihuje spoustu Čechů. „Lékaři mi objevili šedý zákal a zhoršuje se to, proto nemůžu tyto zákroky odsouvat,“ dodala Pilarová.

Pod kudlu bude muset navíc hned dvakrát. „Jde o dvě operace a já se bojím, jak se to dlouho bude hojit,“ přiznala Pilarová, která letos oslaví 80. narozeniny. Se zákrokem se nesmí otálet, aby šedý zákal neměl trvalé následky.

„V polovině května jdu na jedno oko a týden nato na druhé. Nebudu zastírat, že se nebojím. Ale snad to dobře dopadne,“ řekla oblíbená zpěvačka Expresu.

To si přejí především její fanoušci, kterým před nedávnem slíbila nové album k letošním narozeninám. Vzhledem k tomu, že kvůli zdravotním potížím musela snížit počet koncertních vystoupení na minimum, se je rozhodla potěšit alespoň tímto způsobem.

Témata: Eva Pilarová