Tomáš Řepka kope kolem sebe kvůli Kristelové!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. května 2019 10:59 | Aktualizováno: 4. května 2019 11:01

Fotbalový bouřlivák Tomáš Řepka stráví nejméně 2,5 roku za mřížemi! Poprvé od úterního vynesení verdiktu sportovec promluvil, nezmínil ovšem svůj nástup do vězení, ale o údajné mediální šikaně, které neustále čelí oni Kateřina Kristelová! Začal dokonce vyhrožovat právníky!

Městský soud v Praze Řepku v úterý pravomocně potrestal dvěma lety vězení za zpronevěru luxusního vozu a za poškozování práv exmanželky, jejímž jménem fotbalista zadal fiktivní erotické inzeráty. Dnes mu navíc středočeský krajský soud pravomocně potvrdil rozhodnutí, které přeměnilo jeho šestiměsíční podmíněný trest na stejně dlouhé odnětí svobody!

Bývalý obránce navíc čelí ještě dvěma dalším obžalobám kvůli neplacení výživného na děti. Oba soudní procesy budou pokračovat tento měsíc. Je tedy možné, že jeho trest bude ve výsledku ještě delší!

Sám Řepka teď otevřeně promluvil na sociálních sítích, Stěžuje si, že od úterního verdiktu soudu je v hlavním zájmu bulvárních médií. S těmi prý sice nemluví, ale protože podle svých slov čelí také šikaně na vlastním instagramovém účtu, musí se ke všemu vyjádřit. „V souvislosti s mým odsouzením je nepochopitelně s mým jménem spojovaná MOJE PARTNERKA, která v době jednání za které padl rozsudek, se mnou NEMĚLA NIC SPOLEČNÉHO /!!!/,nebyli jsme partneři, neznali se a nemá s čímkoliv okolo mně z té doby ŽÁDNOU souvislost,“ zlobí se řepka kvůli své přítelkyni Kateřině Kristelové.

Právě ona je mu prý teď oporou. „Přestože to se mnou nemá nijak jednoduché, je člověkem, který při mě stojí. Za to ji vždy bude patřit můj obdiv a úcta. JÁ osobně pykám za minulost, za kterou ONA nijak nemůže, pykám za své nevydařené vztahy, kde bych hledal příčinu současné situace, ale chápu, ze to se pánům novinářům nehodí do krámu, a za moji důvěru v lidi, které jsme měl okolo sebe!“ hájí se fotbalista.

Stěžuje si také, že žije v zemi, kde je chuť po pomstě a závist tím hlavním motorem. „Tímto žádám o vynechání Kateřiny Kristelové z mediálního lynče, který se týká mého rozsudku,“ vyzval Řepka všechny. Kristelová přitom v kauze falešných pornoinzerátů byla shledána také vinnou. Nejprve dostala pokutu 50 tisíc, kterou soud následně změnil na tři měsíce odnětí svobody s podmínkou na jeden rok.

Řepka teď tvrdí, že on ani Kristelová nestojí o mediální pozornost a že na telefonáty novinářů nereagují. „Na veřejných akcích se NEVYSKYTUJEME, stejně jako se vyhýbáme bulvárním fotografům a štábům, které nás jezdí denně žádat o rozhovory a není jim trapné otravovat sousedy, NAŠE rodiny, pátrat a hrabat se v odpadcích z popelnice,“ zlobí se na bulvár Řepka s tím, že už v tomto směru dokonce padlo několik žalob!

„Máme v tomto ohledu kvalitní tým advokátů, kteří nám pomohou nastavit HRANICE,protože sami považují to co se děje za ojedinělé a nepatřičné. A já budu věřit, že nám díky dostatku DŮKAZŮ a ARGUMENTŮ dají soudy co nejdřív za pravdu,“ hrozí fotbalista médiím!

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová Vlaďka Erbová