Hrozilo, že Jiří Krampol pojede do zahraničí sám! Co zase Hanka vyváděla?

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. května 2019 16:22 | Aktualizováno: 2. května 2019 22:10

Manželé Krampolovi plánovali cestu do exotického Tuniska, náhle však vznikla na cestě nečekaná překážka, kvůli které hrozilo, že známý bavič pojede do zahraničí bez manželky. Tentokrát bohudík nešlo o zdravotní, ale naopak o organizační problémy, které se nakonec vyřešily.

Ač tomu zdaleka ne všechna dostupná svědectví nasvědčují, herec a moderátor Jiří Krampol se před nedávnem svěřil, jakou má radost z toho, že jeho manželka Hana, která byla ještě před několika týdny po kolapsu v nemocnici, snížila spotřebu cigaret na krabičku denně a už zase jí.

Sama Krampolová se má evidentně zase čile k světu. „Nechci manželovi přidělávat žádné trable,“ zopakovala už poněkolikáte, tentokráte pro iDnes.cz. Hanka už se těší na jejich společné plány, které obsahují i cestu do zahraničí, konkrétně do Tuniska.

Co tam budou s Jiřím dělat? „Jedeme podpořit finalisty Muže roku, kteří tam mají soustředění,“ prozradila Hanka, která váhala, zdali do severoafrické země poletí, jelikož neměla hlídání pro psa. „To se však vyřešilo, tak jedem. Moc se na to těším,“ nechala se slyšet.

Na africký kontinent se těší i populární bavič. „Byl jsem v Tunisku už asi dvacetkrát, hodně jsem tam najezdil se Slávkem Šimkem. Je tam krásné moře a hlavně to jsou jen dvě hodiny letu,“ řekl Krampol pro iDnes.cz.

Manželka mu nezapomněla vyseknout poklonu za to, jak se disciplinovaně připravuje na hraní v Semaforu a filmové natáčení. „Cvičí, plave, pořídil si hole na chození, nekouří a alkoholu si dopřává opravdu jen decentně,“ líčí Krampolovová, skoro jako by si zoufala, že ona má s těmito neřestmi problém.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová