Zdrcená Denisa Šuralová: První srdceryvná slova po smrti milovaného manžela (†28)!

Denisa Šuralová 13

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

2. května 2019 12:59 | Aktualizováno: 3. května 2019 3:04

Poprvé od smrti Josefa Šurala veřejně promluvila jeho manželka Denisa. Na sociálních sítích zveřejnila srdceryvný vzkaz svému milovanému muži! Navíc přidala video, na kterém si Šural naposledy hraje se svou starší dcerou!

Manželka tragicky zesnulého českého reprezentanta se vůbec poprvé veřejně vyjádřila o smrti svého muže. „Člověk neví ,co napsat...kus sebe jsem ztratila, když si za námi spěchal domu. Tvé poslední slovo do telefonu bylo 'nečekej na mě, miluji tě',“ prozradila smutné detaily Denisa Šuralová na Instagramu.

„Navždy si tě budu pamatovat takhle. Jako milujícího manžela, tátu, syna, i kamaráda. Nikdy si nebyl křivý ani podlý a vždy jsi se snažil být fér. Jsi ten nejlepší táta na světě, protože vím že nás teď hlídáš tam někde seshora děkuju za naše dvě úžasné dcery, každý den v nich budu vidět tebe, což mě zároveň moc bolí, protože vím jak tě milují a nemůžou tomu uvěřit stejně jako já," smutní zlomená Denisa. 

Připomíná také, že mladší Melisska bude mít teprve 3 měsíce. „A já vím, jak ses na ni těšil, protože byla tvá vymodlená. Bohužel tě tolik nestačila poznat, ale vždy ji všichni budeme připomínat, jak úžasný táta jsi,“ slibuje vdova po Josefu Šuralovi.

Starší dcerce je už pět let a tak si vše bolestně uvědomuje. „Vaneska nese tvou ztrátu nejhůř, protože jsi její ,'tatulineček' a nikdo už ji nikdy nebude milovat tak jak si to uměl ty...Život už nikdy nebude jako dřív a já mám pocit že každou chvíli umřu, ale vím že ti to nesmím udělat, protože by si byl nešťastný...musíme bojovat s tragickým osudem. Nikdy se nepřestanu ptát proč...“ píše zdrcená maminka dvou holčiček.

„Miluji tě, navždy má lásko,“ vzkazuje Josefovi do nebe Denisa, která spolu se svým vzkazem zveřejnila i jednou z posledních videí jejího manžela a starší dcerky. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Člověk neví co napsat...kus sebe jsem ztratila když si za námi spěchal domu. Tvé poslední slovo do telefonu bylo ,,nečekej na mě, miluji tě” . Navždy si tě budu pamatovat takhle. Jako milujícího manžela, tátu, syna, i kamaráda. Nikdy si nebyl křivý ani podlý a vždy jsi se snažil být fér. Jsi ten nejlepší táta na světě, protože vím že nás teď hlídáš tam někde zezhora❤️❤️❤️ dekuju za naše dvě úžasné dcery, každý den v nich budu vidět tebe, což mě zároveň moc bolí, protože vím jak tě milují a nemůžou tomu uvěřit stejně jako já .... Melisska bude mít teprve 3 měsíce a já vím, jak ses na ni těšil, protože byla tvá vymodlená, bohužel tě tolik nestačila poznat ale vždy ji všichni budeme připomínat jak úžasný táta jsi. Vaneska nese tvou ztrátu nejhůř, protože jsi její ,,tatulineček” a nikdo už ji nikdy nebude milovat tak jak si to uměl ty...Život už nikdy nebude jako dřív a já mám pocit že každou chvíli umřu, ale vím že ti to nesmím udělat, protože by si byl nešťastný...musíme bojovat s tragickým osudem. Nikdy se nepřestanu ptát proč.... miluji tě, navždy má lasko❤️

Příspěvek sdílený Denisa_Sura (@denisa_sura), Kvě 1, 2019 v 2:26 PDT

Poslední rozloučení s Josefem Šuralem se uskuteční v neděli v obřadní síni brněnského krematoria, oznámil klub AC Sparta Praha. „Obřad bude přístupný veřejnosti, prosíme však o respektování soukromí rodiny a nejbližších, kteří budou v místnosti. Vstup do smuteční síně nebude umožněn médiím. Žádáme o dodržení těchto pravidel,“ žádá Sparta Šuralovy fanoušky.

Trenér české reprezentace Jaroslav Šilhavý a vedoucí týmu Tomáš Pata na Letné položili věnec a zapálili svíčky, aby uctili památku Josefa Šurala. pic.twitter.com/5OeqBO6S0D

— Česká fotbalová reprezentace (@ceskarepre_cz) 30. dubna 2019

Pražská Sparta, v jejímž dresu Šural donedávna hrál, také uvedla, že v sobotu v rámci utkání proti Baníku Ostrava vzpomene na Josefa Šurala. „Základní sestava vejde z kabin v dresech se jmenovkou Šural a číslem 23. Dresy podepíše celý kádr a půjdou do dražby. Kompletní výtěžek bude věnován rodině Josefa Šurala,“ uvedl tým.

Solidaritu projevil i turecký tým Alanyaspor, kde Šural hrál teprve od ledna. Česká asociace fotbalových hráčů oznámila, že se turecký klub rozhodl pokračovat v plnění smluvních povinností vůči tragicky zesnulému Šuralovi a že do budoucna finančně zajistí jeho rodinu.

Šural zemřel v Turecku po nehodě minibusu, kterým cestoval spolu s některými spoluhráči Alanyasporu. Vraceli z nedělního ligového utkání na hřišti Kayserisporu, když jejich vozidlo havarovalo. Nehodu podle dostupných informací zřejmě způsobil řidič minibusu, který za volantem usnul. Osmadvacetiletý útočník přes veškerou snahu lékařů v nemocnici podlehl zraněním. 

Témata: Josef Šural Denisa Šuralová