Prachařovi předstírají, že se nic neděje. Jakub jel jen do práce, říká Agáta!

Agáta a Jakub Prachařovi 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. května 2019 8:42 | Aktualizováno: 3. května 2019 3:05

Manželé Prachařovi začali předstírat, že se vlastně nic zvláštního neděje. Jakub se včera opět zastavil na otočku doma a podle slov Agáty prostě „normálně odjel do práce“. Dá se tomu po veškerém dění posledních dní vůbec věřit?

Jakub Prachař se včera opět vrátil domů. Ale jen na hodinu kvůli splnění povinností. Manželce Agátě totiž musel předat dceru, kterou měl v péči od sobotního odpoledne. O několik dní později jí svěřil opět do péče své ženy, které ještě předal autosedačku, a odjel neznámo kam.

Podle informací Expresu se včera odpoledne sešla ve vile v Suchdole celá rodina Prachařových, půl hodiny po Jakubovi totiž do domu dorazil i syn Kryšpín, kterého přivezla chůva. Na žádnou idylu to však nevypadá, jelikož se porotce Talentu dlouho nezdržel.

Agáta zprvu nechtěla komentovat, co se mezi manželi momentálně děje. „Nebudu nic říkat, omlouvám se,“ napsala Expresu. Vzápětí si to však rozmyslela a poslala další zprávu, ve které se snažila tvrdit, že se nic zvláštního neděje.

„Odjel normálně do práce, ať tu není zase hysterie,“ vzkázala Prachařová s tím, že manžel teď bude čtrnáct dní točit v Brně pohádku. Zatímco ta bude mít určitě šťastný konec, jak dopadne jejich manželská krize, můžeme jen hádat.

Zdroje z okolí hvězdného páru však mluví o tom, že Agáta pořádně neví, proč je na ni Jakub naštvaný. I to značně komplikuje jakékoliv snahy o usmíření. Dcera herečky Veroniky Žilkové navíc před pár dny uvedla, že má namířeno za maminkou do Izraele, což mluví samo za sebe.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař