Kraus bude nahrazen? "Nejhorší díl" jeho show má nečekanou dohru!

Herec Jan Kraus 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. května 2019 18:52

Nejhorší díl, z kluka udělal hlupáka. To si o sobě vyslechl Jan Kraus po posledním díle své talk show, v němž zpovídal nezletilého herce Jana Františka Uhera. Dnes má šanci na reparát a zdá se, že to s televizí vzali opravdu zodpovědně.

Poslední odvysílaný díl Show Jana Krause, který někteří diváci označili za nejhorší v historii pořadu, má nečekanou dohru. Moderátor přenechá své křeslo nejmladšímu držiteli Českého lva, čtrnáctiletému Janu Františku Uherovi.

Ten byl přitom hostem zmiňované epizody, jeho rozhovor s Krausem se však namísto herectví točil kolem dopravy v jeho rodných Křenovicích. Jindy populární moderátor si za způsob vedení rozhovoru vyslechl spoustu kritiky.

Uher se přesto nechal slyšet, že by si účast v talk show rád zopakoval. „Pana Krause jsem bral jako parťáka. Pochopil jsem nadsázku a improvizaci na téma dopravy v Křenovicích, a tak jsem ‚hrál scénku‘ společně s ním,“ vysvětlil podle Blesku nejprve okolnosti posledního dílu. „Do show bych šel klidně znovu,“ dodal vzápětí.

Poštěstí se mu to mnohem dříve, než mohl čekat. Vůbec poprvé bude někdo jiný než Kraus účinkovat ve dvou po sobě jdoucích dílech, nezasedne však na gauč vedle moderátora, nýbrž přímo na jeho místo.

Není jasné, zdali jde o iniciativu samotného Krause, který by tak přiznal, že se v minulém díle choval k Uherovi nevhodně, nebo rozhodla televize Prima. Jak se nezletilému herci v roli moderátora povede, můžete na televizních obrazovkách sledovat už dnes.

Témata: Jan Kraus