Prachařová musela vyhledat pomoc u sexuologa Radima Uzla!

Radim Uzel 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. května 2019 16:33 | Aktualizováno: 1. května 2019 22:20

Sexuolog Radim Uzel možná patřil k prvním lidem, kteří začali tušit, že mezi Jakubem a Agátou Prachařovými něco není v pořádku. Agáta jej nedávno navštívila a prosila o radu, jak ustát manželskou krizi. Řídí se teď jeho návodem?

Už před několika týdny zamířila Agáta Prachařová do ordinace sexuologa Radima Uzla. Záminkou sice bylo natáčení jejího pořadu Máma nad věcí, vzhledem k tématu, které spolu řešili, se však dá dnes říct, že tam zavítala především kvůli sobě.

Prvotní obecné dotazy na krizi v manželství totiž následovala otázka, kterou Agáta vztáhla přímo na sebe. „Když přijde nějaká krize, jak se mám snažit to manželství zachránit?“ zeptala se sexuologa v době, kdy o problémech v jejím vztahu s manželem Jakubem Prachařem neměl nikdo ani tušení.

Zdali se spolu bavili i mimo kamery, nevíme, Uzel jí však návod pro takový případ dal. V každém manželství je to prý trochu jiné, on popsal, jak řešil problémy sám. „U nás v manželství, když přišla krize, tak jsme se separovali,“ řekl na úvod. To platí i pro Agátu a Jakuba.

„Jakmile na vás jde amok, kdybyste ráda zařvala, rozmlátila něco nebo ho eventuálně něčím praštila po hlavě, tak je nejlepší jít bokem, počkat,“ pokračoval známý sexuolog. Vyhlídky na to, že se dají manželé znovu dohromady, jsou podle něj překvapivě dobré.

„Ono to vyšumí a časem to přejde. Každý muž je jiný, je individuum a ne všichni jsou stejní, ale v žádném případě si nemyslete, že je nějaký muž svým způsobem v dospělém věku vychovatelný. To je krutý omyl. Ty jeho vlastnosti se mohou měnit, ale vždycky jenom a jenom k horšímu,“ nebral si Uzel servítky.

Témata: Radim Uzel Agáta Hanychová Jakub Prachař