Prachař odjel z domu! Kde je a co dělá? Svou manželku vyměnil za tohle!

Jakub Prachař 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. května 2019 10:22

Podle dostupných indicií se Jakub Prachař po krátké otočce v Praze znovu vrátil na hory, kde už v minulém týdnu trávil čas ve společnosti svých přátel. Dlouhé chvíle, které mohl trávit urovnáváním vztahů s manželkou, raději tráví sledováním slavné filmové komedie.

Už včera jsme informovali o tom, že instagramový účet Jakuba Prachaře je po jeho odchodu od manželky Agáty plný vulgárních vzkazů na jeho adresu. Objevují se i pod novým příspěvkem, který zveřejnil v pondělí. Z něj se dá usuzovat, že poté, co si o víkendu podruhé sbalil kufry, zamířil opět za kamarády na jednu z krkonošských horských bud.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jakub Prachar (@jakub_prachar), Dub 29, 2019 v 10:49 PDT

Bez jakéhokoliv dalšího komentáře totiž sdílel fotografii, na které jsou vidět nůžky, cukrová vata a především „vstupenky“ na film Život Briana do Kina Bouda Helena s datem pondělí 29. dubna. Projekce se měla uskutečnit od osmi večer.

Život Briana je slavná britská filmová komedie od legendárních Monty Pythonů. Film z roku 1979 vypráví o muži, který se narodil ve stejný den jako Ježíš, jen trochu dále v téže ulici. Celý život pak musí trpět fakt, že je s mesiášem zaměňován.

Snímek dodnes sbírá nejrůznější ocenění včetně označení za nejlepší komedii všech dob, za kterou jej vyhlásil renomovaný britský deník The Guardian. Za to, že paroduje organizovaná náboženství, si však také vysloužil kritiku náboženských hnutí.

Jakub Prachař si tedy z manželské krize evidentně nedělá velkou hlavu a raději se rozhodl, že se bude bavit ve společnosti svých přátel. Jeho krátký návrat do Prahy se tak zdá být celkem bezvýznamnou epizodou celého příběhu.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová