Drsná slova Anny Kadeřávkové: Já že jsem jebnutá?

Anna Kadeřávková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. dubna 2019 17:30

Herečka Anna Kadeřávková, která hraje Rozinu Maléřovou v seriálu Ulice, je velice aktivní na sociálních sítích. Na jednu stranu je tak v kontaktu se svými fanoušky, na druhou stranu ale často čelí kritice za své příspěvky a chování. I proto se rozhodla všem hejtrům poslat důraznou zprávu!

„Mám pocit, že dle norem dnešní společnosti musíte být buď “to” nebo “ono” a chovat se buď “tak” nebo “onak” a nic mezi tím. Jinak buď prý nejste šťastný, pravdivý nebo jste prostě a jednoduše blbci. : Dennodenně mi je od on-line superlidí cpáno, že NEMŮŽU jíst celý dny zdravý jídlo, omezovat cukr a cvičit, když si pak jednou povečeřim mekáč a zapiju ho Coca-Colou. Že jsem děsnej pokrytec, když si dam pivo brčkem, i přesto, že celej život třídím odpad, používám vlastní plátěný tašky na nákup a ovoce si kupuju bez igelitovejch sáčků,“ postěžovala si mladá herečka na to, co musí denně poslouchat.

Kritici jí toho ale vyčítají ještě mnohem víc! „Že NEMŮŽU bejt pokorná, když mam doma kabelku od Prady za X tisíc, kterou jsem ještě k tomu dostala. Hřích. A je prej naprosto nepodstatný, jak se chovám, že jsem stejně jen nevyspělej a nevychovanej spratek, když jsem schopná v restauraci mezi 20ti kamarádama olíznout smažák a do videa se tomu smát. A určitě jsem kvůli tomu úplně jebnutá,“ svěřila se fanouškům na instagramu.

Navíc prý někteří pochybují o nemoci, se kterou dlouhé měsíce bojuje! „Taky moje nejoblíbenější - že NEMŮŽU mít boreliózu, a MUSÍ mi bejt fantasticky, když se do videí a na fotkách směju, pracuju, cestuju, sportuju, a taky si dovolim vypadat zdravě a šťastně. Jo a taky prej NEMŮŽU chodit na nedělní mše a nosit křížek, když nejsem v žádný církvi a nectim každý jejich pravidlo. No prostě, že nejsem a NEMŮŽU bejt normální,“ píše Anička.

Ona s tím vším ale nesouhlasí. „Nejen, že jsem úplně normální holka a můžu naprosto všechno výše zmiňované a ještě mnohem víc, ale k tomu jsem toho názoru, že pokud děláte něco z toho, nebo i úplně jiný vlastní (klidně i šílený) věci vy, tak jste taky normální. A fandim vám. Moc. Normální neni řešit, jestli je nebo neni někdo jinej normální a jestli je normální to, co dělá, nebo jak se chová,“ myslí si.

A tak svým fanouškům raději poslala vzkaz. „Tímto vyzývám vás všechny, (ne)normální lidi, kteří mě sledujou, aby se nebáli bejt svý a aby takovýhle (a všechny podobný) názory lidí, na kterejch jim nezáleží, byly jako ta úplně nejposlednější věc z jejich vlastního “seznamu věcí, na který se v životě ohlížím”. A taky chci říct, že můžete bejt úplně normální slušná holka i když si na fotce čtete Bibli a nemáte u toho rolák, fíha, no fakt. Open your eyes, people,“ hlásá Kadeřávková, klterá vyzvala všechny, aby si navzájem řekli, co jsou ty jejich “největší hříchy”, za které by se dle ostatních už dávno měli smažit v pekle.

Témata: Anna Kadeřávková