Těhotná Alex Mynářová dostala "pěstí" z České televize! Pořádně to schytala!

Reprezentační ples prezidenta ČR (1.2.2019): Večerem provázeli Alex Mynářová a Libor Bouček

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. dubna 2019 15:49

manželka hradního kancléře Vratislava Mynáře Alex schytala opravdu tvrdou kritiku! Pustil se do ní publicista, novinář a člen Rady České televize Zdeněk Šarapatka, který ji označil za zlatokopku!

Mynářová se pna začátku dubna do Šarapatky navezla na sociálních sítích. Napsala, že se na radního ČT ptala dokonce prezidenta Zemana! „Zaujal mě svými nenávistnými komentáři, říkala jsem si, že něco takového může vyplodit jen zlý nebo velmi zoufalý člověk,“ napsala Alex v reakci na text, který Šarapatka napsal pro Forum 24 o oslavě šestého výročí prezidentské inaugurace Miloše Zemana.

V něm se Šarapatka pozastavoval nad faktem, že ti, kteří Zemana nevolili, nakonec zaplatili útratu za jeho hosty, mezi kterými byli Jaromír Soukup, Tomio Okamura nebo právě Alex Mynářová. Mynářová v reakci na to upřesnila, že na Zemanově inauguraci byla jako doprovod svého manžela, hradního kancléře Vratislava Mynáře. A i když akci moderovala, dělala to prý bez nároku na honorář.

Šarapatka jí ale teď úder vrátil. „Má pravdu, zlatokopka, zoufalej jsem...z nich, když vidím, jak se jejich kolaborantský famílie celé roky rozvalují na Pražském hradě, zatímco tam kvůli nim u bran šacujou Pražany a turisty. Jak si ho zprivatizovali včetně přírody a ulic až na Klárov. Jak prožírají peníze občanů na mejdanech příznivců té jejich senilní loutky, kterou voděj po ruských a čínských kšeftech,“ vyjmenovává radní ČT.

Tito lidé podle něj zrazují vlastní zemi a táhnou ji na Východ. „Jak kradou evropský dotace pro vlastní areály, privátní rybníky a hotely. Jak s nimi za kus plechu v klopě táhne odpískaná "umělecká" lůza, poplatná každýmu režimu. Jak hrajou na závist a nenávist hlupáků ke vzdělaným a úspěšným. Jak pomlouvají skutečný elity, protože jimi sami nikdy nebudou. Jak protěžujou sluhy před odborníky. Jak žijou ze lži a podrazů. Ani se nemusela ptát Zemana, zlatokopka... jo, jsem na ně zlej, protože se šmejdy to po dobrým prostě nejde...“ zdůraznil Šarapatka.

Témata: Alexandra Mynářová Zdeněk Šarapatka Pražský Hrad Miloš Zeman