Dva roky natvrdo! První reakce Řepky a Kristelové!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. dubna 2019 13:23

Jak nese fotbalista Tomáš Řepka fakt, že byl odsouzen ke dvěma letům natvrdo? Spolu s partnerkou Kateřinou Kristelovou oba zareagovali na sociálních sítích, místo jasných vzkazů však byli trochu tajemní. Radost z rozsudku ale bezpochyby nemají.

Bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Řepka byl dnes pravomocně odsouzen ke dvěma letům vězení za zpronevěru a internetové útoky na svou bývalou ženu Vlaďku Erbovou. Momentálně stojí po jeho boku moderátorka Kateřina Kristelová, která už na rozsudek zareagovala.

Na sociální síti totiž zveřejnila přebal knihy jistého Roberta I. Suttona, která má „poetický“ název Jak přežít kretény. Otázkou je, na co tím Kristelová reagovala, zdali má jít o návod na přežití za mřížemi, nebo něco docela jiného.

Zareagoval už dokonce i sám odsouzený Řepka, který na internetu sdílel fotografii z dob úspěšné fotbalové kariéry. Vzpomínat na to, co se mu během ní povedlo a co naopak ne, bude moci za mřížemi, času tam bude mít dost.

Zdá se tak, že právní zástupce už Řepku o výsledku dnešního jednání, ze kterého se fotbalista kvůli psychickému stavu omluvil, informoval. Právník Jaroslav Jankrle se domníval, že to pro Řepku bude velký šok, jelikož zpřísnění trestu určitě nečekali.

Jankrle si myslí, že se Řepka nebude chtít vyhnout nástupu k výkonu trestu. Očekává však, že jeho klient půjde do vězení velmi brzy, záležet bude opět na rozhodnutí soudu. V jaké věznici bývalý fotbalový internacionál skončí, zatím není jasné.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová