Andrea Pomeje stále dostává ošklivé vzkazy!

Andrea Pomeje 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. dubna 2019 9:19 | Aktualizováno: 30. dubna 2019 11:39

Jako magnet přitahuje ošklivé vzkazy vdova Andrea Pomeje. Po smrti manžela Jiřího si o sobě vyslechla a přečetla spoustu nepěkných věcí, což trvá prakticky dodnes. Některým lidem totiž dýdžejka pije krev prakticky čímkoliv, co se rozhodne udělat.

Ani po smrti manžela Jiřího Pomejeho (†54) si vdova Andrea nemůže stěžovat na ztrátu zájmu o svou osobu, ačkoliv především některým projevům nenávisti, které jí adresují „hrdinové“ na sociálních sítích, by se nejraději vyhnula.

Zatímco první vlna negativních vzkazů, která dávala dýdžejce za vinu smrt populárního herce, už opadla, objevují se stále další důvody, proč si do Andrey kopnout. Naposledy hnula některým lidem žlučí série sexy fotografií, které Jiřího manželka nafotila.

„Někteří lidé mi na sociálních sítích píšou opravdu ošklivé vzkazy – jak bych se měla chovat a jak se po smrti Jirky prezentovat,“ posteskla si Andrea pro Blesk. Sama už dříve uvedla, že se jí po smrti Pomejeho dotýká kritika víc, než si dokázala připustit.

Ohledně sexy snímků však má pro kritiky jasný vzkaz. Život jde dál a dceru Aničku z něčeho živit musí. „ Jako máma se musím postarat o své dítě a vydělávat peníze,“ vysvětlila žena, která se běžně živí hudbou. Nové fotky mají posloužit jako propagační materiály.

Nejnovější snímky se dokonce líbí i jejímu současnému partnerovi Petru Plačkovi, který je pro ni v těžkých chvílích velkou oporou. „Předtím to bylo spíš tak, že se mu celkově nelíbilo, pro jaký časopis je fotím,“ dodala Pomeje pro Blesk.

Témata: Andrea Pomeje