Udobří se Agáta Prachařová s Jakubem? Snaží se o nečekaného spojence

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. dubna 2019 8:41 | Aktualizováno: 30. dubna 2019 12:16

Vzdává Agáta Prachařová boj o manžela? Dcera herečky Veroniky Žilkové posílá v posledních hodinách Jakubu Prachařovi rozporuplné signály. Dokonce sonduje uvnitř manželovy rodiny a snaží se v ní získat nečekaného spojence.

Rezignovala snad Agáta Prachařová na jakoukoliv snahu o záchranu manželství s Jakubem Prachařem? Včera proletěla médii zpráva, že se chystá minimálně na měsíc odjet do Izraele, podle Blesku si dokonce z ruky sundala zásnubní prsten. Přesto všechno nevypadá tak zle.

Podle Expresu se totiž dcera herečky Veroniky Žilkové pokouší získat na svou stranu maminku Jakuba Danu Batulkovou, které prý neustále volá a pláče do telefonu. „Agáta doufá, že Dana na svého syna zatlačí a ten se k ní vrátí,“ prozradil Expresu zdroj z okolí slavného páru.

Údajně však při této snaze nepochodila, protože Batulková se do synova vztahu plést nechce a ani nebude. Oblíbená herečka alespoň projevila soucit, však si také prošla rozvodem s Jakubovým otcem Davidem. „Je jí ale Agáty líto. Ze svých zkušeností ví, že není jednoduché zůstat na dvě děti sama. Proto se jí snaží co nejvíc pomáhat,“ říká tajemný informátor.

Ačkoli mezi sebou obě ženy neměly vždy dobré vztahy, Batulková respektuje Agátu jako dobrou mámu a snaží se jí všemožně vypomáhat, například s hlídáním. Podle zdroje Expresu považuje za svého vnuka i sedmiletého Kryšpína, jehož otcem přitom není její syn Jakub, ale bývalý přítel Agáty Mirek Dopita.

I pokud by Agáta v Daně našla spojence, matka jejího manžela by nejspíš u syna nepochodila. Tvrdohlavý Jakub si totiž nechce nechat do ničeho mluvit. Proč je na Agátu naštvaný, však nikdo neví.

„Ačkoliv nemá rád pozornost médií, tak přímo v jejich kuchyni začala natáčet svůj pořad. Několikrát se stalo, že přišel domů a měl tam novináře. Nejspíš mu došla trpělivost,“ myslí si zdroj Expresu.

Témata: Agáta Hanychová Dana Batulková Jakub Prachař