Kateřina Brožová si podala Soukupa i TV Barrandov!

Brožová, Kateřina 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. dubna 2019 21:26 | Aktualizováno: 30. dubna 2019 12:19

Rozchod s Jaromírem Soukupem pro ní byl úlevou? Z jistého pohledu ano, herečka Kateřina Brožová totiž přiznala, že kvůli spojení s TV Barrandov se na ni někteří lidé z jejího okolí dívali skrz prsty.

Herečka Kateřina Brožová se nedávno rozešla s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, do jehož impéria patří i TV Barrandov, na které jak Soukup, tak Brožová moderovali. Ve vztahu strávili šest let, nakonec se však názorově rozešli, protože bylo těžké oddělit soukromí a práci.

Tyto dvě věci měli podle Brožové problém rozlišit i lidé, kteří jí dávali vztah se Soukupem, který moderuje diskuzní pořad s prezidentem Milošem Zemanem, sežrat. „Jistě. Ne přímo tak, že by někdo přišel a od plic něco řekl, probíhá to hlavně tak nějak v zákulisí, ale to vycítíte,“ řekla v rozhovoru pro Deník.

„Tohle škatulkování a cejchování je pro naši lokalitu typické,“ myslí si Brožová. „Pokud někoho něco zajímá, ať přijde osobně, ráda mu svůj názor řeknu a vysvětlím. Ale když vás někdo obchází nebo neobsazuje, protože si myslí, že někam patříte, přijde mi to absurdní,“ dodala vzápětí.

Reakce některých lidí z jejího okolí herečku překvapila. „Víte, těžko můžete jako najatý herec předpokládat, že se daná televize začne ubírat nějakým politickým směrem. Já jsem v té televizi byla prostě zaměstnaná, chtěla jsem dělat svou práci. Politizovat se začala až v průběhu času, je to otázka posledního roku a půl,“ vysvětlila pro Deník.

Témata: Kateřina Brožová TV Barrandov Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)