DEFINITIVNÍ KONEC? Jakub Prachař opět prásknul do bot!

Jakub Prachař 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. dubna 2019 8:58

Jen na otočku se doma zastavil Jakub Prachař. Podle všeho nepřijel kvůli narozeninám manželky Agáty, důvod jeho nečekané návštěvy byl o poznání prozaičtější. Porotce Talentu si dorazil vyzvednout vlastní auto. Na usmíření to zatím rozhodně nevypadá.

V sobotu zachytily fotoaparáty Jakuba Prachaře, jak se vrací domů, a vypadalo to, že manželská krize v jeho vztahu s Agátou Prachařovou může být zažehnána. Nyní je však jasné, že tak rychle se věci k lepšímu nezměnily. Po Jakubovi už opět není nikde ani stopy.

Podle informací Blesku bylo sobotní setkání manželů plné chladu, výčitek a zášti. Agáta už dříve označila Jakubovo chování za „sviňárnu“ vůči dětem. „Doufala jsem, že Kuba bude takový frajer, že Agátě aspoň pošle kytku, ale nestalo se,“ stýskala si podle Expresu Veronika Žilková těsně před odletem zpátky do Izraele.

Prachař tedy nepřijel Agátě popřát k jejím včerejším 34. narozeninám, naopak si nejspíš přijel vyzvednout své auto, aby už nebyl odkázán na cizí vozidlo. V neděli už po jeho „bavoráku“ nebylo v bezprostředním okolí domu ani památky.

Agáta tak znovu zůstala sama, čehož se v předchozích dnech hodně obávala. Proto si začala sypat popel na hlavu, mluvit o vlastní chybě a snažila se Jakuba přilákat zpátky domů. To se jí však povedlo jen na velmi krátký časový úsek. Vypadá to, že tahle manželská sága jen tak neskončí.

Čtyřiatřicáté narozeniny Agátě zpříjemnila alespoň její rodina. Maminka Veronika Žilková zveřejnila na sociální síti nádherný vzkaz a pochlubila se také narozeninovým dortem. Spolu s dětmi Cyrilem, Vincentem a Kordulou navíc pro nešťastnou Agátu připravili také narozeninové překvapení.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová Veronika Žilková