Veronika Žilková opustila Agátu, její přání k narozeninám ale chytne za srdce!

Agáta Prachařová se svými rodiči Jiřím Hanychem a Veronikou Žilkovou 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. dubna 2019 21:20

Té chvíle se Agáta Prachařová hodně obávala. Veronika Žilková dnes odletěla zpátky do Izraele, předtím však ještě stihla oslavit dceřiny narozeniny. Na sociální síti navíc zveřejnila dojemný vzkaz.

Jak už v předchozích dnech prozradila Agáta Prachařová, její maminka Veroniky Žilkové měla v plánu dnes, v den Agátiných 34. narozenin, odletět zpátky do Izraele, kde její manžel Martin Stropnický působí jako český velvyslanec. Z toho sice nesešlo, oblíbená herečka však nezapomněla nechat dceři nádherný vzkaz.

Na Instagramu vyvěsila fotografii, na níž jí a Agátu doprovází reklamní režisér Jiří Hanych, otec Prachařové. „Rodiče zůstávají rodiči, i když už nejsou manželé. 28. 4. 1985 jsme se stali šťastnými rodiči,“ napsala Žilková na sociální síti a na její příspěvek zareagovala spousta fanoušků, kterých má na Instagramu 22 tisíc.

Už předtím zveřejnila snímek narozeninového dortu pro Agátu. Podle dostupných informací navíc společně se syny Cyrilem a Vincentem a dcerou Kordulou připravili oslavenkyni i další narozeninové překvapení.

Dozajista největším překvapením však byl návrat manžela Jakuba, který si původně ve čtvrtek sbalil kufry, a vypadalo to, že dává Agátě sbohem. V sobotu odpoledne se však vrátil, možná i proto, že si vzpomněl na manželčiny narozeniny. Zdali je však krize mezi oběma partnery zažehnána, můžeme jen hádat.

Ve vzduchu visí i možnost, že celá manželská krize byla jen jedno velké divadlo. Jakub si totiž v předešlých dnech plnil pracovní povinnosti v Praze a Brně, nabízí se tedy možnost, že se ve čtvrtek přijel jen na otočku dovybavit na cesty. Vzhledem k veškerému dění v tomto týdnu to však nevypadá moc pravděpodobně.

Témata: Veronika Žilková Agáta Hanychová