Dáda Patrasová měla smutné narozeniny!

Dáda Patrasová na klinice Petra Clinic 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. dubna 2019 17:57

Oblíbená herečka Dagmar Patrasová měla včera narozeniny, místo oslavy v kruhu rodinném si však musela popřát sama na sociální síti. Proč ji během jejího významného dne nikdo nenavštívil?

Dagmar Patrasová včera oslavila 63. narozeniny, ale byla to pořádně smutná oslava. Populární herečka totiž zůstala sama. Nešlo jen o jejího manžela Felixe, s jehož absencí se už tak trochu počítá, správné datum v kalendáři si asi zapomněly poznamenat i její děti.

Podle deníku Aha! včera do domu na pražských Vinohradech nedorazil ani jeden gratulant, dokonce ani třiadvacetiletá dcera Anička. Daleko na Apeninském poloostrově byl i italský milenec herečky Vito.

A Patrasová to prý nesla pěkně těžce. „V pátek mluvila o tom, že není co slavit, vzhledem k tomu, že ji stále trápí vztah manžela s Gelemovou,“ prozradil deníku Aha! zdroj z okolí Dády. Asi ani není potřeba připomínat, že herečce pije krev manželův vztah s o několik generací mladší výtvarnicí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Happy Birthday!!)))????❤ Všechno Nejlepší )))????❤

Příspěvek sdílený Dáda Patrasová (@dadapatrasova_oficialni), Dub 27, 2019 v 1:15 PDT

Tentokrát však Felix Slováček vyrazil do zahraničí s někým jiným. Se synem Felixem juniorem byli v den životního jubilea Patrasové ve vesmírném centru NASA v americkém Houstonu, což potvrzují snímky zveřejněné na Facebooku. „Happy Birthday!“ si tedy sama Dáda popřála alespoň na Instagramu, kde vyvěsila i další bizarně upravenou fotografii.

Témata: Dagmar Patrasová