Richard Genzer v úzkých: Chce další dítě?

Richard Genzer

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. dubna 2019 15:28

Richard Genzer se dostal do úzkých poté, co prozradil, že jeho taneční partnerka ze Stardance otěhotněla. Sám se totiž nevyhnul otázkám na to, zdali by s novou přítelkyní Pavlou chtěl dítě. Jaká byla odpověď?

Bavič Richard Genzer se sám dostal do nesnází, když prozradil, že jeho taneční partnerka z loňské řady StarDance je těhotná. Dušoval se sice, že rozhodně není otcem, otázkám na další dítě se však nevyhnul. Už několik měsíců má totiž novou přítelkyni.

Vysportovaná Pavla vystřídala po jeho boku Markétu Jiránkovou, kterou na konci roku 2016 Genzer požádal o ruku, ač stále ani není rozvedený s manželkou Lindou Finkovou. Loni na jaře se však rozešli, vzhledem k následujícímu vývoji toho ale populární „Geňa“ nelituje.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Richard Genzer (@richardgenzer), Pro 25, 2018 v 9:41 PST

„Pavla je moc krásná a já pořád nechápu, jak takový idiot jako já, měl takové štěstí, že jsem ji potkal a ona se do mě zamilovala,“ řekl oblíbený bavič Blesku. Vzápětí doplnil, že tak šťastný, jako je teď, už dlouho nebyl.

Přál by si s Pavlou potomka? „Těhotná je taneční partnerka, ta moje ještě ne,“ opakoval Genzer. „Ježíš, teď jsem zase něco plácl, tím je téma dítě uzavřené,“ litoval svých slov, ale neubránil se smíchu. Zdá se však, že by se tomu úplně nebránil.

S manželkou Lindou má dceru Viktorku a syna Matyáše. Genzerovi se navíc povedlo něco, co nebývá úplně zvykem. Linda i jeho děti si totiž moc rozumí s jeho současnou partnerkou. „Je pravda, že si s Lídou sedly. A i s dětmi si rozumí, takže je všechno super,“ potvrdil Blesku.

Témata: Richard Genzer