Zásadní zvrat u Prachařových: Jakub se vrátil domů!

Jakub Prachař 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. dubna 2019 8:50

Agáta Prachařová je nejspíš štěstím bez sebe. Její manžel Jakub bedlivě sledoval, jak během včerejšího dne otočila o 180 stupňů, a rozhodl se vrátit domů nejen k ní, ale především k dětem. Agáta tak nebude sama, čehož se opravdu hodně obávala.

Jen dva dny trval zbabělý úprk Jakuba Prachaře, který si ve čtvrtek v nepřítomnosti Agáty během chvíle sbalil kufry a odjel pryč z domu, který hvězdný pár obývá. Podle informací Blesku se Jakub včera odpoledne vrátil domů.

Stalo se tak poté, co Agáta Prachařová na Instagramu zpytovala svědomí. Vtip o rozchodu, který vypustila do éteru o Velikonocích, označila za chybu, zároveň apelovala na lidi, aby je nechali na pokoji. „Jsme rodina, která si to vyřeší vše i bez vašich smyšlených řečí a článků,“ vzkázala.

Příspěvek na sociální síti pak uzavřela přáním hezkého dne svému manželovi. I to jej mohlo přesvědčit k návratu domů. Agáta si navíc stýskala, že bude na všechno sama, jelikož se dnes vrací do Izraele i její maminka Veronika Žilková. Situace se tedy s Jakubovým příjezdem opět zásadně změní.

Původně si přitom Agáta nebrala servítky a Jakubovo chování v posledních dnech označila za „sviňárnu“ vůči dětem. Na Instagramu už svá předchozí slova mírnila a snažila se hrát na city. „Jsme hlavně rodiče a musíme fungovat pro děti,“ apelovala na Jakuba, který to, zdá se, pochopil.

Ve vzduchu nakonec visí i možnost, že to celé bylo jen divadlo. Jakub si ve čtvrtek možná ve spěchu sbalil věci, které potřeboval ke splnění pracovních povinností v Praze a Brně, a včera se vrátil domů jako spořádaný otec od rodiny. Zmíněná varianta však vzhledem k veškerému dění v posledních hodinách nevypadá moc pravděpodobně.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová