Simona Krainová bourala!

Simona Krainová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. dubna 2019 21:59 | Aktualizováno: 28. dubna 2019 13:15

Měla na spěch a nezvládla řízení. Simona Krainová havarovala na cestě na večírek a u nehody musela asistovat policie. Nikomu z účastníků se naštěstí nic nestalo, pro modelku to však důsledky mělo. Na akci se musela omlouvat za pozdní příchod.

Cesta na módní party se pořádně zkomplikovala topmodelce Simoně Krainové a jejímu manželovi Karlu Vágnerovi. V centru metropole totiž došlo k dopravní nehodě, jejímž účastníkem, ba dokonce i viníkem byla právě modelka, která seděla za volantem.

Krainová nezapírala, že k nešťastné události došlo, celou nehodu však dost bagatelizovala. „Nebylo to nic vážného, jen jsem v centru ťukla do auta nějaké paní,“ vylíčila Blesku. Dotyčná osoba ale stejný pohled na věc rozhodně nesdílela.

„S autem vůbec nic neměla, ťuknutí bych zřejmě musela hledat lupou a stejně bych nic neviděla, ale přesto trvala na tom, že se musí zavolat policie,“ stěžovala si Krainová, která měla dost na spěch.

Naštěstí pro ní se celá věc rychle vyřešila, a tak topmodelka s manželem dorazili na smluvenou akci jen s menším zpožděním. Je však jasné, že by se Simona měla za volantem krotit, příště to totiž nemusí dopadnout tak dobře.

Témata: Simona Krainová