Dáda Patrasová se postarala o pořádný trapas přímo v ulicích Prahy!

Dagmar Patrasová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. dubna 2019 16:51 | Aktualizováno: 28. dubna 2019 11:53

O takovou popularitu Dáda Patrasová rozhodně nestála. Nepříjemný úděl celebrit poznala oblíbená herečka před několika lety na vlastní kůži v ulicích Prahy, když na ni pokřikoval neznámý muž. Nakonec se ukázalo, že šlo o neuvěřitelnou shodu náhod.

Herečka Dáda Patrasová je na pozornost obyčejných lidí zvyklá dlouhé roky, během posledních let plní stránky novin především její podivný vztah s manželem Felixem Slováčkem. Týdeník Sedmička ale převyprávěl už několik let starý příběh, kdy zájem o její osobu Patrasovou moc nepotěšil.

Dáda si tenkrát dorazila vyzvednout scénář dětského pořadu do pražských Holešovic. S jednou paní byla domluvená, že jí text přinese před dům, kde herečka na chvíli zastaví svůj vůz a počká, až dotyčná scénář donese.

Patrasová tedy podle plánu odstavila auto u chodníku a vystoupila ven. V tu chvíli se odněkud ozval neznámý mužský hlas, který volal její jméno. „Dádo, co to tam zase děláš? Pojď ke mně a nezlob! Slyšíš?“

Šokovaná Dáda se začala ohlížet, odkud tato slova vyšla. Nikoho však neviděla. Hlas přitom náhle zazněl podruhé. „Dádulinko, už mě opravdu nezlob! Chceš, aby se ti něco stalo? Víš, že máš v bříšku miminka. Okamžitě pojď ke mně!“ říkal starší muž, kterého herečka mezitím zaznamenala. Pán si v tu chvíli uvědomil, že jde o pěkné faux pas.

Ukázalo se však, že jeho Dáda je roztomilý malý pejsek, kterého rodina staršího muže pojmenovala právě podle herečky. „Víte, náš kluk vás má strašně rád a tady fenku přímo zbožňuje. Proto ji také pojmenoval po vás. Pokud byste měla zájem o štěně, tak až Dáda, promiňte, zkrátka jednu čivavu vám velice rád rezervuji,“ řekl jí a nezapomněl se omluvit.

Témata: Dagmar Patrasová