Agátu Prachařovou opouští další osoba! Unese to?

Veronika Žilková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. dubna 2019 10:55

Nejdřív manžel Jakub, teď i maminka Veronika Žilková. Agáta Prachařová počítá ztráty, které jí v posledních dnech pořádně komplikují život. Dcera populární herečky už dopředu přiznává, že neví, jak všechno zvládne.

Tohle si Agáta Prachařová rozhodně nepřála. Poté, co ji ve čtvrtek během okamžiku opustil manžel Jakub, mohla se obrátit alespoň na svou maminku Veroniku Žilkovou, která vyslyšela dceřino volání o pomoc a přiletěla v týdnu z Izraele, kde doprovází manžela Martina Stropnického. Vypadá to však, že přijela pouze na chvíli.

Tvrdí to třeba tajemný zdroj Expresu z okolí Agáty. „Veronika přiletěla do Prahy jenom na otočku. Byla zde kvůli Velikonocům a zase musí zpátky. V sobotu odlétá zpátky. Agáta z toho nemá radost, ráda by ji tady měla, ale nic s tím nenadělá,“ konstatuje informátor Expresu.

Sama Agáta však potvrdila, že to je trochu jinak. Rozhodla se proto uvést věci na pravou míru. „Máma v neděli odlétá zpátky do Izraele a já se už teď děsím, že tady zase na všechno zůstanu sama,“ přiznala Blesku dcera herečky.

Potvrdila také, že celou nastalou situaci nese velmi těžce, Jakubovo chování už označila za "sviňárnu" vůči dětem. „Snažím se před dětma nebrečet, ale když jsem sama, tak na mě všechno padá, je to těžké. Naštěstí mám kamarádku chůvu, která u mě v neděli bude," dodala Agáta.

Co Veronika Žilková dceři před odletem do Izraele poradí, můžeme jen hádat. Už před pár dny však na Facebooku zveřejnila svůj archivní článek, v němž píše o rozvodech, s nimiž má sama velké zkušenosti. „Starý článek a pořád se hodí,“ připsala herečka. Naznačila tak, jaké řešení manželské krize by preferovala?

Témata: Veronika Žilková Agáta Hanychová