Hvězda Ulice drsně zaútočila na Jágra: Tohle by Jarda rozhodně neměl číst!

Jakub Štáfek 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. dubna 2019 16:35 | Aktualizováno: 27. dubna 2019 6:01

Herec Jakub Štáfek, který se proslavil jako Matěj v seriálu Ulice, se nebývale ostře pustil do hokejisty Jaromíra Jágra! I když jako sportovce ho uznává, jsou věci, které mu odpustit nemůže!

„Máme tady Jardu Jágra, který dokázal strašně moc, ale na druhou stranu já osobně si myslím, že je strašně prodejnej," postěžoval si mladý herec, který si zahrál hned v několika seriálech. 

„Je to legenda, ze které jsou v Americe všichni podělaní a u nás ostatně také, jenže pak se tahle persona spojí s Babišem a dělá reklamu na Vodňanské kuře. To mi vlastně přijde nešťastné, že si taková osobnost nezjistí základní informace. Nebo možná tomu pánovi bezmezně věří,“ posteskl si Štáfek v rozhovoru pro deník 5plus2.

Narážel tak na známou reklamu z roku 2013, ve které si Jaromír Jágr u pojízdného stánku kupuje grilované kuře, které mu servíruje Andrej Babiš, jehož Agrofert Vodňanské kuře vlastní. Babiš tehdy musel vyvracet podezření, že jde o maskovanou politickou reklamu na Babišovo hnutí ANO.

Kritice čelí Jágr i kvůli tomu, že je aktuálně na návštěvě Číny s prezidentem Milošem Zemanem.  Jágr by se měl stát tváří turnaje v ledním hokeji na olympijských hrách pořádaných Pekingem v roce 2022.

Témata: Jakub Štáfek Jaromír Jágr Andrej Babiš seriál Ulice