Tanečnice ze StarDance je těhotná. Genzer prozradil, kdo je otcem!

Richard Genzer 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. dubna 2019 16:55 | Aktualizováno: 26. dubna 2019 21:40

Taneční partnerka Richarda Genzera Lucie Zelenková je těhotná a populární bavič dává předem ruce pryč, o jeho „práci“ prý nejde. Českou televizi tak čeká nejen hledání účastníků z řad celebrit, ale také nových profesionálních tanečníků.

Jedna z účastnic posledního ročníku taneční soutěže StarDance je těhotná. Šťastnou novinku za ní oznámil její taneční partner Richard Genzer, který se loňské řady původně vůbec neměl účastnit. Nakonec však celkem úspěšně zaskakoval za kamaráda Václava Koptu, kterého vyřadily zdravotní potíže. Genzer dokráčel s tanečnicí Janou Zelenkovou až do pátého kola.

„Asi bychom tancovali, ale moje partnerka je těhotná. Ale ne ta moje životní, ale ta taneční. Jo a chci říct, že jsem v tom nevinně, v tomhle fakt nejedu,“ sdělil Genzer s obvyklým humorem Blesku na party, kde doprovázel svou přítelkyni Pavlu.

Připravovaný letošní ročník StarDance se tak bude muset obejít bez Zelenkové, pro kterou byla loňská řada první účastí. Televize navíc musí hledat vícero nových profesionálních tanečníků, čtvrtá účast byla poslední i pro partnera herečky Pavly Tomicové Marka Dědíka, který už oznámil, že se soutěží končí.

A kdo je tedy otcem dítěte, když to není Genzer? Zelenková má kubánského přítele Leona, který se rovněž věnuje tanci, ovšem v jeho exotičtější podobě, než jakou známe z Evropy. Je totiž učitelem salsy a dalších latinsko-amerických tanců.

Kromě nových profesionálních tanečníků se musí Česká televize poohlédnout také po soutěžících z řad celebrit. Spekuluje se třeba o účasti loni zraněného Václava Kopty, zpěvačce Markétě Konvičkové, jejím kolegovi z branže Mikolasi Josefovi nebo končící tenistce Lucii Šafářové, které by to na tanečním parketu jistě slušelo. Na finální list účastníků si však ještě musíme počkat.

Témata: Richard Genzer StarDance