Po Prachařovi mlčí i Agáta! Co skrývají?

Agáta Prachařová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. dubna 2019 14:09 | Aktualizováno: 26. dubna 2019 17:05

Nejprve se odmlčel Jakub Prachař a ani jeho manželka Agáta není o moc sdílnější. Nebo jenom nemá náladu, nebylo by se čemu divit. Podle zdroje z okolí hvězdného páru totiž dění posledních dní nese opravdu těžce.

Mlčeti zlato. Nejprve se ukázalo, že se touto radou hodlá řídit Jakub Prachař, který nekomunikuje ani s členy vlastní rodiny, teď vyšlo najevo, že stejnou strategii volí i jeho manželka Agáta. Má teď něco naléhavého na srdci?

„Omlouvám se, ale nemám k tomu co říct,“ řekla Agáta Expresu s tím, že prý vůbec netuší, zdali je to definitivní konec manželství, nebo ještě existuje šance na záchranu vztahu. Podle dostupných informací spolu však manželé vůbec nekomunikují.

Podle Expresu Jakub Agátu úplně ignoruje a nezanechal žádný vzkaz. Poté, co odmoderoval večírek jednoho kasína na okraji Prahy, se se sbalenými kufry vydal do Brna, kde má smluvenou další práci. Rozhodující bude, co udělá potom, co si splní veškeré pracovní závazky. Agátu však dostatečně zaskočilo už jeho předchozí jednání.

„Agáta je v šoku a neví, co se děje,“ tvrdí informátor Expresu. „Nerozumí tomu, co se stalo. I to, že se od ní stěhuje, se měla dozvědět až z médií. Naštěstí zrovna nebyla s dětmi, protože se rozbrečela,“ líčí tajemný zdroj.

„Jinak se snaží před dětmi neplakat. To je pro ni nyní nejdůležitější. Ani neví, co se bude dít. Když je sama, tak brečí, před dětmi dělá hrdinku. Nerozumí tomu, že ztratil zájem i o děti,“ prozradil zdroj Expresu z okolí hvězdného páru.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař