Jakub Prachař se odmlčel! Nemluví ani s mámou a sestrou!

Jakub Prachař 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. dubna 2019 13:13

Jakub Prachař se stáhl úplně do ústraní. Vypařil se z domu, který si sám postavil, zmizel neznámo kam a podle všech dostupných informací se i úplně odmlčel. Na rozdíl od manželky Agáty totiž nekomunikuje ani s členy vlastní rodiny.

Opravdu nikdo nemá nejmenší tušení, kde se právě nachází Jakub Prachař. Po včerejší odpolední akci Kulový blesk, kdy si sbalil kufry v domě, který sdílí s manželkou Agátou, vyrazil do kasína na okraji Prahy, kam si přijel splnit pracovní povinnosti. Tam ale jeho stopy mizí. A všestranný umělec si evidentně nepřeje být rušen.

Podle zjištění médií totiž nekomunikuje ani s vlastní rodinou. Jeho mladší sestra potvrdila, že s ním nemluvila ani ona, ani máma, tudíž nemají sebemenší ponětí, co se Jakubovi honí hlavou. „Vůbec nevíme, co se u nich doma děje. Kuba je dospělý chlap a zvládne si to vyřešit sám,“ řekla Blesku Mariana Prachařová.

Důkazem toho, že o celou věc nejeví zájem, je instagramový profil Mariany, která během včerejšího dne zveřejnila fotografie z pražské botanické zahrady, kde se s maminkou Danou Batulkovou účastnila stejné akce.

„Tohle bylo tak krásný. Mamka byla letos jedním z patronů motýlů v Botanické zahradě, tak mě vzala se taky podívat. Nechápu, co je ta příroda schopná vytvořit. Motýli tam jsou ale jen do 26.května, takže pokud se chcete taky zblízka podívat na tu krásu, tak si pospěšte,“ napsala v komentáři, který doplňoval galerii fotografií z události.

To Agáta se v těžké chvíli o pomoc svých rodinných příslušníků opřela. Až z Izraele přicestovala zpátky do Česka její maminka Veronika Žilková, aby se, pokud to bude potřeba, starala o Agátiny děti. Žilková zůstává tajemná, na Facebooku však sdílela článek o rozvodech, čímž možná chtěla naznačit, co se chystá.

Témata: Jakub Prachař Dana Batulková Mari Prachařová Agáta Hanychová