Jiří Krampol má radost! Co dokázala jeho manželka Hana?

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. dubna 2019 11:59

Známý bavič Jiří Krampol má konečně důvod k radosti. Jeho manželka Hanka, která musela být před nedávnem hospitalizována v nemocnici, dělá velké pokroky. Krampol to alespoň tvrdí, ač mnohá svědectví by nás mohla přesvědčit o opaku.

Manželka známého baviče Hana Krampolová strávila před časem několik týdnů v péči lékařů, kteří jí dávali do kupy po domnělém kolapsu, který si způsobila především nedostatečným příjmem potravy. Kouřila však také jednu cigaretu za druhou, což jí přinejmenším určitě nepomohlo.

Po propuštění z nemocnice se Hanka zapřisáhla, že se polepší, že bude víc jíst a méně kouřit. Její manžel Jiří Krampol nad ní bdí, seč mu síly stačí. A jaký je výsledek? Podle všeho alespoň částečně pozitivní, jeho žena totiž spotřebu tabáku výrazně omezila.

Vyšlo to najevo ve středu, kdy Krampol s kamarádem Karlem Bláhou vystoupil v Café Riviera, kde se představili s pořadem, kde známý bavič vypráví historky a Bláha zpívá písničky. V hledišti samozřejmě nechyběla ani Hanka, která, ačkoliv představení trvalo hodinu a půl, ani jednou neodběhla ven.

„Mám radost, že snížila spotřebu cigaret na jednu krabičku denně. A už zase jí,“ nechal se Krampol slyšet podle Blesku. Přitom se tradovalo, že Hanka zvládne i tři krabičky denně, takže jde o opravdu znatelný pokrok. Populární herec a moderátor to vzal jako milý dárek k svátku, který toho dne slavil.

O Velikonocích však byli fotografové Blesku svědky něčeho docela jiného. Manžele tehdy zastihli na nákupech, ale zatímco Jiří plnil v obchodě košík, Hanka venku pokuřovala. Nešlo přitom o elektronické cigarety, které slibovala vyzkoušet, ale o ty klasické.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol