Vondráčkové se zpět do Česka vůbec nechce? Z Kanady poslala tenhle vzkaz!

Lucie Vondráčková 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. dubna 2019 9:09

Lucii Vondráčkovou (39) a její dva syny už brzy čeká návrat do Česka. Zpěvačka ovšem dává více než kdy dřív najevo, že se jí v Kanadě líbí – možná i proto, že velké mrazy vystřídalo slunné jarní počasí!

Vondráčková s rodinou žila v Kanadě posledních sedm let. Její pobyt v zámoří se ovšem chýlí ke konci, podle rozhodnutí soudu se do Česka musí vrátit, až její děti dokončí v Kanadě školní rok. A to i přesto, že o sobě zpěvačka prohlašovala, že je „kanadská máma“!

Lucie se ovšem na sociálních sítích snaží ukázal, že je v Montrealu spokojená – dokonce i bez manžela Tomáše Plekance, který už je nějakou dobu zpět v Česku a který žije s tenistkou Lucií Šafářovou.

„Kanada!!! Procházka kolem řeky sv. Vavřince,“ pochlubila se zpěvačka fotkou, na které se vyhřívá na sluníčku u řeky v růžové bundě. Tváří se přitom nadmíru spokojeně!

„Kanada, Montreal, řeka, relax, vítr,“ pochvaluje si současné počasí zpěvačka. Není divu! Jak sama přiznala, v zimě tu rtuť teploměru klesá až k mínus čtyřiceti stupňům! Když tedy teď konečně vysvitlo sluníčko, konečně se může pořádně zahřát!

„Mobil odfouknut 3x, než vznikla tahle fotka,“ svěřila se Lucie, že pořídit tuhle momentku bylo poměrně náročné! Navíc tak jasně naznačila, že se fotí sama a že nemá nikdo, kdo by jí s focením pomáhal.

O tom, že její v Kanadě dobře, svědčí i selfie, které zveřejnila. Na něm se Lucie usmívá a na očích má sluneční brýle. Vypadá přitom velmi spokojeně. A k tomu všemu hraje známá rozverná písnička „Walking on sunshine“! Vondráčková tak ukazuje, že se jí z Kanady příliš nechce!

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Kanada