ODHALENO! Proč si Jakub Prachař sbalil kufry a kam odjel?

Jakub Prachař. 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. dubna 2019 8:40 | Aktualizováno: 26. dubna 2019 17:06

Snaha zachránit manželství? Kdepak. Jakub Prachař včera dorazil na otočku domů, aby si sbalil kufry a znovu zmizel. Návrat do Krkonoš se však nekonal, porotce Talentu si musel v hlavním městě splnit povinnosti.

Akce Kulový blesk. Tak by se dalo nazvat to, co včera odpoledne předvedl Jakub Prachař. Ve chvíli, kdy nikdo nebyl doma, vletěl jako velká voda do domácnosti, kterou donedávna sdílel s manželkou Agátou, sbalil si kufry a zase odjel pryč. Jen těsně se přitom vyhnul vracející se Veronice Žilkové, která vyslyšela dceřino volání o pomoc a dorazila až z Izraele.

Posledních několik dní Jakub strávil ve společnosti svých přátel na jedné z krkonošských bud, z níž dokonce poslal velmi provokativní video, které parodovalo Agátu. Podle dostupných informací se však včera na hory nevracel.

Podle Blesku vedly jeho kroky do kasína na okraji Prahy, kam však nepřišel hrát, nýbrž splnit si své pracovní povinnosti. Obavy pořadatelů, že nedorazí, se nevyplnily a Jakub jako správný profesionál dostál svým závazkům.

To ostatně ve stejnou chvíli dělala i Agáta Prachařová, která se účastnila večírku jednoho z tuzemských časopisů a dávala si pozor, aby na ní nic nebylo poznat. Fotografie z akce, na které se potkala např. s Davidem Gránským, zveřejňovala na sociálních sítích.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Dub 25, 2019 v 4:55 PDT

Jak na tom doopravdy je, ví však jen ona sama. Těžko se odhaduje i osud jejího manželství s Jakubem, o tom, že mezi nimi došlo přinejmenším k rozchodu, však už nikdo nepochybuje. Teď se bude jen čekat, zdali celá věc dospěje až k rozvodu.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová