Eva Decastelo přiznala: Manžel se mi neustále směje!

Eva Decastelo 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. dubna 2019 20:46

Moderátorka Eva Decastelo přiznala, že to má doma občas pěkně těžké. Její manžel totiž našel hned několik důvodů, proč se své ženě smát. Mnohé z vás asi překvapí, že většinou je to kvůli jejímu vzhledu.

Z veřejných vystoupení to vypadá, že si moderátorka Eva Decastelo na svém vzhledu opravdu potrpí. V rozhovoru pro týdeník Sedmička však přiznala, že v soukromí to tak úplně není. Proto si z ní dokonce utahuje její manžel.

„Když jdu pracovně mezi lidi, tak se líčím, jinak chodím nonstop stažené vlasy do culíku, tepláky a úplně nenalíčená,“ líčí Eva pro týdeník Sedmička. „Manžel se tomu občas směje, že v novinách píšou, jak Eva Decastelo vypadá božsky. Kdyby mě prý viděli v civilu,“ dodala s humorem.

To navíc není jediný důvod, proč je doma terčem posměchu. „Manžel se mi občas směje, že jsem jak friťák, že ze mě nonstop kape olej, ale já prostě miluju se mazat,“ nechala se moderátorka slyšet. Kvůli mastným vlasům to tedy není.

Decastelo také přiznala, že patří – podobně jako např. Alice Bendová – k těm celebritám, pro které jsou účty na sociálních sítích dobrým byznysem. „Díky Instagramu se mi daří dostávat spoustu kosmetických dárečků, takže všechno testuju, protože mě to fakt baví a mám to ráda,“ vysvětlila Eva, které to však určitě sluší i doma bez make-upu.

Témata: Eva Decastelo